inFAMOUS 2

inFAMOUS 2
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
70.2%
Infamous 2, ook wel geschreven als inFAMOUS 2, is het vervolg van inFamous en is te spelen op dePlayStation 3. De uitgever is Sucker Punch Productions. Op 10 juni 2011 is het spel in Europa uitgekomen. Na deel 1 onthult Kessler een visie op de toekomst namelijk de komst van een verschrikkelijk schepsel, “Het Beest” Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Infamous 2, ook wel geschreven als inFAMOUS 2, is het vervolg van inFamous en is te spelen op dePlayStation 3. De uitgever is Sucker Punch Productions. Op 10 juni 2011 is het spel in Europa uitgekomen.

Na deel 1 onthult Kessler een visie op de toekomst namelijk de komst van een verschrikkelijk schepsel, “Het Beest” en dat Cole de enige is die het kan verslaan. Hiervoor heeft hij echter meer macht nodig. Hij ontmoet Kuo die vraagt om hem te vergezellen naar New Marais waar ze Professor Sebastien Wolf, die beschikt over de nodige informatie om het beest te verslaan, zouden ontmoeten. Samen met zijn vriend Zeke en Kuo willen ze vertrekken, maar voordat de boot vertrekt ziet Cole een reusachtige schepsel en realiseert zich dat het te laat is en “Het Beest” er al is. Hij gaat de confrontatie aan, maar neemt rake klappen en keert terug naar de boot. Toen zag hij dat Empire City in puin lag.

    Gerelateerde berichten

    Wie is de mol app?

    Geplaatst door 800

    Iedereen kent wie is de mol. Het spel waarbij een groep bekende Nederlanders geld moeten inzamelen maar waarbij 1 iemand de zogeheten mol is. Deze...

    Laat een berichtje achter