Escape Dead Island

Escape Dead Island

Introductie

Escape Dead Island is een adventure survival horror game.

Het spel werd ontwikkeld door Fatshark en werd uitgegeven door Deep Silver.

Op 18 november 2014 werd het spel uitgegeven in Noord-Amerika. In Europa was dat op 21 november 2014 en in Australië op 28 november 2014.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3, Microsoft Windows en Xbox 360.

Gameplay

Escape Dead Island is een third-person action-adventure game met de nadruk op stealth en melee combat, met enkele vuurgevechten. Spelers kunnen hurken om sneak up van vijanden en voeren hen van achter, of zich bezighouden vijanden in melee door swingende een melee wapen op hen. Melee maakt gebruik van lichte aanvallen, zware aanvallen, en een Dodge zet. Specifieke vijanden kan worden vergrendeld op de camera en aanvallen van de speler op te richten. Een monddood pistool en een jachtgeweer zijn beschikbaar en kunnen worden gericht en in brand gestoken van een over-de-schouder third-person perspectief, maar munitie is beperkt. Het spel mist het RPG-achtige elementen van de belangrijkste Dead Island spellen; er zijn geen player levels, en het selecteren van wapens is niet klantgericht, met wapens worden verzameld op vaste punten in het verhaal van de game. Als journalist, de speler personage draagt ​​een camera die kan worden gebruikt om foto’s van belangrijke objecten te nemen in de game-omgeving, waardoor het karakter te reageren op hen. De speler personage verslechterende mentale toestand speelt een belangrijke rol in de gameplay, met vele onwerkelijke gebeurtenissen zoals gebouwen uit de lucht vallen, of de speler abrupt het transporteren van de ene locatie naar de andere bij een poging om een ​​kamer te steken. De game maakt gebruik van een cel-shaded graphics stijl.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 552

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter