DC Universe Online

DC Universe Online
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
68.2%
DC Universe Online is een massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) op basis van het fictieve universum van DC Comics. Ontwikkeld door Daybreak Game Company’s Austin studio en mede uitgegeven door Sony Computer Entertainment en WB Games, werd het spel uitgebracht in januari 2011. Na de overname door Columbus Nova op 2 februari 2015, Daybreak Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

DC Universe Online is een massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) op basis van het fictieve universum van DC Comics. Ontwikkeld door Daybreak Game Company’s Austin studio en mede uitgegeven door Sony Computer Entertainment en WB Games, werd het spel uitgebracht in januari 2011.

Na de overname door Columbus Nova op 2 februari 2015, Daybreak Game Company (voorheen Sony Online Entertainment) president John Smedley aangekondigd dat de titel aan de Xbox One zou kunnen komen in de toekomst.

 

DC Universe Online is een massively multiplayer online role-playing game (MMORPG) set in de DC Universe. Sony Online Entertainment verklaarde doel is om een ander soort MMORPG te maken, met The Incredible Hulk: Ultimate Destruction genoemd als een van de belangrijkste inspiratiebronnen voor de gameplay. SOE werkt op DC Universe Online interactiever dan de standaard MMORPG’s te maken, terwijl het proberen om hun belangrijkste elementen, die een leveling systeem, raid instances, endgame progressie en voorraden omvatten houden. De wereld wordt vooral gedeeld, de openbare ruimte in plaats van helden of schurken bezitten grondgebied. De openbare ruimte is voorzien van dynamisch gegenereerde inhoud ontworpen voor zowel held en schurk speelbare personages (uniek gemaakt door de speler, die DCU getrouwen niet kan kiezen)

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 126

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter