Wolfenstein: The New Order

Wolfenstein: The New Order

Introductie

Wolfenstein: The New Order is een action-adventure first-person shooter.

Het werd ontwikkeld door MachineGames en is uitgegeven door Bethesda Softworks.

Op 20 mei 2014 werd het spel uitgegeven.

Het spel is beschikbaar voor Playstation 3, PlayStation 4, Microsoft Windows, Xbox 360 en Xbox One.

Gameplay

Wolfenstein: The New Order is een actie-adventure shooter gespeeld vanuit een first-person perspectief. Om de voortgang door het verhaal, nemen spelers vijanden over de hele niveaus [1] Het spel maakt gebruik van een systeem van gezondheidszorg, waarin de gezondheid van spelers is verdeeld in aparte secties die regenereren.; Als een hele sectie is verloren, moeten spelers een health pack gebruiken om te vullen de ontbrekende gezondheid.

 

First-person view van de speler karakter gehurkt achter een pilaar, leunend naar rechts en het afvuren van zijn geweer op vijanden.

Spelers kunnen schuilen achter objecten tijdens vuurgevechten, te gebruiken als een tactisch voordeel en om te voorkomen dat schade door vijanden.

Spelers gebruiken melee aanvallen, vuurwapens en explosieven om vijanden te bestrijden, en kunnen rennen, springen en af ​​en toe zwemmen om te navigeren door de locaties. Melee aanvallen kan worden gebruikt om in stilte neer te halen vijanden zonder te worden ontdekt. Als alternatief kunnen de spelers vijanden, wat zal resulteren in een intens vuurgevecht tussen de twee partijen hinderlaag.

 

In het gevecht, kan een cover-systeem worden gebruikt als hulp tegen vijanden. Spelers hebben de mogelijkheid om rond leunen, boven en onder dekking, die kan worden gebruikt als een tactisch voordeel tijdens shootouts en stealth niveaus. Spelers hebben toegang tot een wapen inventaris, waardoor de speler zoveel wapens dragen zij te vinden. Bij sommige van deze wapens, spelers hebben de mogelijkheid om dual hanteren, waardoor ze een voordeel ten opzichte van vijanden door tweemaal te maken zo veel schade [3] Spelers kunnen ook wapens aanpassen door het gebruik van upgrades.; bijvoorbeeld kan een raketwerper worden bevestigd aan de zijkant van een geweer, en een laser kanon kan worden omgezet in een snijgereedschap. Het spel geeft spelers allerlei wapen-opties kunnen worden gevonden op het terrein , opgehaald uit dode vijanden, of verwijderd uit hun vaste positie en rondgedragen. Weapon munitie moeten handmatig worden opgehaald uit de grond of van dode vijanden.

 Verhaal

Drie jaar na de gebeurtenissen van Wolfenstein, hebben de nazi’s geavanceerde technologieën ontwikkeld, zodat ze het tij te keren tegen de geallieerden. In juli 1946 werd de Amerikaanse special forces operatieve kapitein William “BJ” Blazkowicz (Brian Bloom), vergezeld van piloot Fergus Reid (Gideon Emery) en privé Probst Wyatt III (AJ Trauth), neemt deel aan een massale geallieerde aanval op een fort en wapens laboratorium gerund door zijn aartsvijand, General Wilhelm “Deathshead” Strasse ( Dwight Schultz). De drie worden opgevangen en naar een menselijke experimenten laboratorium waar Deathshead dwingt Blazkowicz om te kiezen wie hij gruwelijk zal doden, Fergus of Wyatt, voor het verlaten Blazkowicz en de overlevende te sterven in het laboratorium in nood-verbrandingsoven gebracht.

Ze ontsnappen aan het laboratorium, maar Blazkowicz lijdt een kritische hoofdletsel, waardoor hij bewusteloos. Hij wordt naar een psychiatrische inrichting in Polen, waar hij in een vegetatieve toestand blijft gebracht. Hij wordt voor gezorgd door de asiel-’s hoofdverpleegkundige Anya Oliwa (Alicja Bachleda) en haar ouders, die de faciliteit lopen. Blazkowicz horloges als Anya’s ouders regelmatig worden gedwongen om patiënten te overhandigen aan nazi-autoriteiten, die ze achten Untermenschen voor hun handicap. In 1960, veertien jaar na Blazkowicz ‘toelating, de nazi’s te bestellen dat de asielzoeker moet worden stilgelegd, het doden van alle patiënten en het uitvoeren van Anya’s familie toen zij verzetten. Blazkowicz ontwaakt uit zijn vegetatieve toestand als hij op het punt om te worden geëxecuteerd, het doden van de uitroeiing ploeg en te ontsnappen aan de asiel met Anya.

Blazkowicz en Anya rijden naar haar grootouders boerderij, waar ze hem mee te delen dat de nazi’s de oorlog gewonnen door het forceren van de Verenigde Staten over te geven in 1948, en dat de leden van de daaruit voortvloeiende Verzet werden gevangen genomen. Blazkowicz ondervraagt ​​een gevangen officier uit het asiel, leren dat de top van de verzetsstrijders gevangen worden gehouden in Berlijn. Anya’s grootouders smokkelen haar en Blazkowicz door een controlepost in Stettin voordat ze reizen naar Berlijn. Tijdens de treinrit, Blazkowicz en Anya begint een affaire. Als ze aankomen, Anya helpt Blazkowicz breken in de gevangenis, waar hij redt de persoon die hij gespaard veertien jaar voorafgaand (Fergus of Wyatt) en vindt dat het Verzet beweging is een nieuw leven ingeblazen Kreisauer Kreis geleid door Caroline Becker (Bonita Friedericy), die verlamd was te wijten aan haar verwondingen bij Isenstadt.

The Resistance voeren een aanval op een nazi-onderzoeksfaciliteit in Londen, het bombarderen van hun basis van de operaties, het stelen van geheime documenten en prototype stealth helikopters. De documenten onthullen de nazi’s zijn vertrouwen op reverse-engineered technologie afgeleid van een oude organisatie die bekend staat als Da ‘bij Yichud, die dergelijke uitvindingen als energie wapens, computer AI’s, en super beton, waarin wordt uitgelegd hoe de Nazi’s technologie was zo geavanceerd gemaakt en hoe zij creëerden hun steden zo snel; het wordt echter ook gebleken dat iemand knoeien met formule super beton, waardoor deze gevoeliger voor schimmel aantasting. Kruisverwijzingen de tijdlijn van de tamperings met een lijst van verzetsstrijders gevangen in die tijd, het verzet vindt een match met Da’at Yichud lid Set Roth (Marcus Ivanir), die gevangen zit in een werkkamp. Blazkowicz stemt ermee in om undercover te gaan in het kamp, ​​uiteindelijk ontmoeten Set, die hem dat de nazi’s zijn met behulp van de technologie die door hem en andere Joodse wetenschappers voor de massaproductie en controle robots, en aanbiedingen om het verzet te helpen vertelt in ruil voor de vernietiging van de werkkamp. Blazkowicz instemt, het vinden van een batterij voor een apparaat dat het kamp robots bestuurt, maar is daarna gevangen genomen. Hij wekt een vuurpeloton, die zich voorbereiden op hem en Set uit te voeren. Set neemt de accu en maakt gebruik van zijn apparaat, de controle van de robot, die Blazkowicz gebruikt vervolgens naar het kamp en redding gevangenen te vernietigen.

Stel openbaart aan het verzet dat de nazi’s ‘ontdekking van een van de Da’at Yichud caches, die geavanceerde technologie eeuwen zijn tijd ver vooruit opgenomen, werd gebruikt om zo geavanceerd in zo’n korte tijd. Het eens zijn om het verzet te helpen door de onthulling van de locatie van een dergelijke cache, maar stelt dat het verzet vereist een U-boot om toegang te krijgen. Blazkowicz verkrijgt een U-boot, maar ontdekt dat het is het vlaggenschip van de nazi’s ‘ vloot onderzeeër, en is uitgerust met een kanon ontworpen om kernkoppen te vuren, die codes van de nazi-maan onderzoeksfaciliteit te bedienen vereist. Blazkowicz maakt gebruik van de technologie die in de Da’at Yichud cache, namelijk de Spichtige Torque-een bol dat vernietigt de super-beton-om de identiteit van een nazi Lunar wetenschapper te stelen en te infiltreren in de Lunar Base. Hij volgt bij het verkrijgen van de codes, maar bij terugkeer naar de aarde, ontdekt hij dat Deathshead een aanval op het verzet basis is gemonteerd , vastleggen van een aantal leden.

 

The Resistance gebruik maken van de nucleaire codes en de Spichtige Torque om een ​​aanval op compound Deathshead’s te monteren. Het redden van de gevangen weerstand gevangenen en het evacueren van hen, Blazkowicz maakt het naar de top van de toren, worstelen om Deathshead’s workshop. Binnenin Deathshead begroet Blazkowicz, openbaart aan hem dat hij beschikt over de hersenen van de soldaat die Blazkowicz koos om te sterven, en zet het in een robot. De robot tot leven komt en aanvalt Blazkowicz, die verslaat het en zet zijn vriend tot rust door het vernietigen van de hersenen. Commandeering een grotere robot, Deathshead aanvalt dan Blazkowicz, die de overhand krijgt en vernietigt de robot, slepen Deathshead van te maken. Hij steekt herhaaldelijk Deathshead, wie haalt er een granaat, die ontploft en mauls Blazkowicz. Als een ernstig gewonde Blazkowicz kruipt richting van een raam, ziet hij het verzet overlevenden aan boord van een helikopter, naast Anya en Set. Toen hij zag dat ze de veiligheid hebben bereikt, en zwaar bloeden van zijn verwondingen, Blazkowicz orders de Weerstand tegen de nucleaire raketten afvuren. Na de credits, een helikopter hoort naderen.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 536

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter