Watch Dogs

Watch Dogs

Introductie

Watch Dogs is een open world action-adventure game.

Het werd ontwikkeld door Ubisoft Montreal en is uitgegeven door Ubisoft.

In Noord-Amerika werd het spel uitgegeven op 18 november 2014. In Europa was dat op 21 november 2014 en in Japan op 4 december 2014.

Het spel is beschikbaar voor Playstation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360 en Xbox One.

Gameplay

Watch Dogs is een actie-adventure game gespeeld vanuit een third-person perspectief. Spelers volledige missies-lineaire scenario’s met gestelde doelen-om de voortgang door het verhaal. Buiten de missies kunnen spelers vrij rondlopen de open wereld van Chicago. De wereld kan volledig worden onderzocht vanaf het begin van het spel, zonder beperkingen, hoewel verhaal vooruitgang ontsluit meer gameplay content.

De speler karakter wandelen door een stedelijke omgeving, met behulp van zijn smartphone om het gebied voor de misdaad te scannen. De heads-up display-elementen zijn zichtbaar op het scherm.

Met behulp van de in-game smartphone, spelers hebben de mogelijkheid om te bekijken als een burger het punt staat te worden betrokken bij een misdaad.

In de belangrijkste wedstrijd, de spelers de controle over Aiden Pearce, een burgerwacht die kunnen inbreken in verschillende elektronische apparaten verbonden met de stad centraal besturingssysteem (CTO’s), waardoor verschillende methoden voor de speler om een ​​groot aantal doelstellingen op te lossen. [12] Het hacken monteur in het spel wordt direct uitgevoerd vanuit Aiden’s in-game-smartphone, die is uitgerust met meerdere toepassingen, namelijk de “profiler” en de “misdaad preventie systeem”; de eerstgenoemde staat de speler toe om toegang te krijgen tot informatie over elke burger in de stad, terwijl de laatste melding van de speler als een misdaad dreigt te ontstaan ​​in de omgeving. De telefoon is ook uitgerust met toepassingen die directe interactie met de omgeving rond de speler; Zo kunnen spelers inbreken in NPC’s telefoons om bankgegevens te halen en te stelen fondsen en speel nieuwe wagens, wapens, en in-game muziek, of ze kunnen inbreken in verkeerslichten om botsingen te veroorzaken. Spelers kunnen ook informatie ontvangen op burgers via augmented reality-feeds, hen te voorzien van informatie over demografie, gezondheid en potentiële gedrag. Apparatuur verschaft ook smartphone toepassingen, die kan worden gebruikt voor auto’s en wapens roepen. Spelers kunnen treinen stoppen, verhogen de veiligheid barrières en zwarte uit de hele stad en kan de tijd vertragen om te schieten.

Combat van het spel maakt gebruik van een combinatie van stealth componenten en beperkte parkour (er is geen springen of over), samen met de mechanica van een-kap gebaseerde third-person shooter. Het hacken element van het spel kan ook worden gebruikt in gevechtssituaties om tegenstanders uit te schakelen, maak omleidingen, of maak deksel. Het kan ook worden gebruikt als een instrument om stealth langs bewakers sluipen. In het gevecht, auto-aim en een cover-systeem zijn beschikbaar als hulp tegen vijanden. Als spelers schade, zullen hun gezondheid meter geleidelijk regenereren. Als spelers misdaden begaan tijdens het spelen, kan de politie reageren, zoals aangegeven door een meter in het head-up display. Op de meter, de weergegeven niveaus geeft de hoeveelheid aandacht die aan de eisen van criminaliteit; als de speler de maximale vijfde niveau bereikt, de inspanningen van de wetshandhaving tot incapacitate spelers worden zeer agressief en steeds moeilijker. Als spelers zichtlijn van de officieren zijn ontsnapt, het niveau gaat een cooldown-modus, die verdwijnt wanneer de spelers te ontsnappen het zoekgebied (zoals weergegeven op de mini-map).

Naarmate het spel vordert, kan de speler Aiden vaardigheden ofwel verbeteren door besteden skill points of het verdienen van vaardigheden en perks door het invullen van extra missies en het verzamelen van verschillende items uit de in de spelwereld, zoals het vinden van QR-codes op de zijkanten van gebouwen of het vinden van CTO’s servers verzamelen informatie over de burgers van Chicago.

Naast de single-player mode, waakhonden beschikt over een asynchrone online multiplayer modus. Één element aan de multiplayer-modus is een een-op-een interactie, waarin één speler in het geheim voegt zich bij de single-player ervaring van een andere speler en pogingen om een ​​”back-deur virus” te installeren op hun smartphone. Bovendien, het spel is voorzien van een acht-speler Free Roam-modus Andere multiplayer modi zijn autoraces, concurrerende decryptie gevecht, en een CTO’s mobiele uitdaging. Een mobiele applicatie is ook beschikbaar voor smartphones en tablets waarmee spelers naar een andere speler uitdagen in-game en gebruik hacks die vallen triggers, in een poging om ze te stoppen van slagen.

Setting en personages

In het achtergrondverhaal van waakhonden, is een computer hacker ontdekt achter het noordoosten blackout van 2003, wat leidde tot elf doden te zijn geweest. Dit evenement wordt gevraagd de Blume Corporation te ontwikkelen CTO’s (Central Operating System). De CTO’s supercomputer maakt verbinding met alles en iedereen, inclusief persoonlijke gegevens, beveiligingscamera’s, en verkeerslichten. Na verloop van tijd, Blume installeert CTO’s supercomputers in meerdere steden in de Verenigde Staten, met inbegrip van Chicago, Illinois, de setting van het spel.

In Watch Dogs, spelers de controle over Aiden Pearce (Noam Jenkins), een grijze hoed hacker en burgerwacht. Na een hack baan fout gegaan, wordt een hit uitgezonden op Aiden. Met de intentie om hem te doden, Hitmen ongeluk zijn nichtje Lena doden, en Aiden probeert zijn eigen soort van gerechtigheid voor de mensen die verantwoordelijk zijn te brengen, dit alles terwijl het beschermen van zijn zus Nicole (Anne Hopkins) en neef Jackson (Nicholas Bode). Aiden voldoet aan tal van bondgenoten in de loop van het spel: Jordi Chin (Aaron Douglas), een ‘fixer’ en Aiden’s ingehuurd partner; Clara Lille (Isabelle Blais), een tatoeage kunstenaar en lid van de “DedSec” hacker groep (onder het pseudoniem ‘BadBoy17′); en Raymond “T-Bone” Kenney (Johannes Zeelt), een voormalig CTO ingenieur, en de hacker die verantwoordelijk zijn voor het noordoosten blackout in 2003 Aiden stuit ook vele vijanden, waaronder Delford “Irak” Wade (Jerod Hayes), een bendeleider met een militaire achtergrond; en Dermot “Lucky” Quinn (Myron Natwick), eigenaar van de Merlaut Hotel en criminaliteit baas van de criminaliteit ondergrondse Chicago’s. Andere personages zijn onder andere Damien Brenks (Daniel Kash), Aiden’s voormalige mentor en partner-in-crime; en Maurice Vega (Christopher Jacot), de schutter die het ongeval dat het leven Lena’s beweerde veroorzaakt.

Verhaal

In oktober 2012, Aiden Pearce en zijn mentor Damien Brenks lanceren een elektronische bankoverval in het Merlaut Hotel, met Aiden de gelden via zijn smartphone. Toen ze over een vreemd bestand komen en waarschuwt andere hacker, Damien probeert de vinden hacker, waardoor ze beiden weg. Niet in staat om Damien andere gedachten te brengen, Aiden stopt hem bij het verlaten. Uit angst voor de veiligheid van zijn familie- zus Nicole en haar kinderen Lena en Jackson-Aiden besluit om ze te rijden om de veiligheid onder het mom van een verrassing reis. Echter, op de weg, twee huurmoordenaars worden ingehuurd om de auto te onderscheppen en neem Aiden uit. Een van de huurmoordenaars, Maurice Vega, vuurt het schot dat de auto crasht en zet Lena in een coma, en ze sterft twee maanden later.

Een jaar later, Aiden, nu een burgerwacht die bekend staat als “The Fox”, of “The Vigilante”, spoort Maurice in de wijk Parker Square. Na een vruchteloze ondervraging over Maurice de aannemer, Aiden laat Maurice in de handen van Jordi Chen terwijl hij hackt de CTO’s om hen te helpen ongemerkt ontsnappen. Zoals Aiden onderzoekt verder, Damien (die hij gesneden banden met sinds de Merlaut overval) hem benadert met het verzoek aan de andere hacker uit de Merlaut vinden job. Bij Aiden’s weigering, Damien ontvoert Nicole, dwingt Aiden te voldoen aan de eisen van Damien’s om haar veiligheid te garanderen, hoewel hij erin slaagt om te voorkomen dat Jackson van wordt ontvoerd en laat hem onder de hoede van zijn psychiater.

Met de hulp van Clara Lille, een lid van het hacken syndicaat DedSec, Aiden opspoort de tweede hacker:. Ex-militairen bendeleider Delford “Irak” Wade Aiden verkrijgt de elektronische sleutel naar Irak serverruimte en verkrijgt een steekproef van de gegevens van zijn servers. Hij en Clara vinden dat Irak geheimen op bijna elke burger van Chicago, effectieve bescherming van zijn bende van de autoriteiten. Toen ze tegenkomen versleutelde gegevens buiten het vermogen van Clara’s, regisseert ze Aiden te zoeken raymond “T-Bone” Kenney. Na Aiden voltooit sommige taken voor hem, T-Bone stemt ermee in om te helpen decoderen van de data.

Aiden mounts een aanval op compound Irak, waardoor het aan zijn serverruimte. Na Aiden downloadt de server data, Irak confronteert hem; Aiden doodt hem en verlaat de verbinding. Tijdens het surfen op de server informatie, een andere hacker-JB “defalt” Marcowicz-infiltreert hun systeem, het stelen van de gegevens voordat het te verwijderen uit hun servers. Defalt laat ook een opname die Clara onthult geholpen lokaliseren Aiden en Damien elf maanden voor, die uiteindelijk leidde tot de dood van zijn nichtje. Boos, Aiden eist dat Clara vertrekken. Later, toen Aiden confronteert Damien over het verlies van de server data, Damien publicizes Aiden’s eigenrichting, waarschuwen de autoriteiten van zijn identiteit.

Uiteindelijk, Aiden en T-Bone lokaliseren en take down defalt, en de gegevens weer op te halen. Ondertussen Aiden ontdekt waar Nicole wordt gehouden, en bevrijdt haar. Aiden drijft Nicole en Jackson buiten de stad te houden veilig Het onderzoeken van de server data, T-Bone ontdekt de aannemer die de hit die Aiden’s nichtje gedood besteld:. Dermot “Lucky” Quinn, de leider van de Chicago South Club mob, beruchte mensenhandelaar, en eigenaar van de Merlaut Hotel.

Aiden opspoort en confronteert Quinn, het afsluiten van zijn pacemaker. In zijn laatste ogenblikken, Quinn onthult dat hij opdracht gaf de hit omdat hij dacht dat Aiden was op zoek naar chantage beelden van de burgemeester, die Quinn is nauw verbonden met, per ongeluk doden van zijn secretaresse toen ze dreigt te zijn omgang met Quinn bloot. Na Quinn sterft uiteindelijk, Aiden races om Clara, die in een hinderlaag gelokt en gedood door Quinn’s mannen. Tijdens Aiden’s pogingen om het opsporen van Damien, ontdekt hij dat Damien heeft ontgrendeld CTO’s, waardoor hij toegang tot de hele stad. Om hem te vinden, Aiden uploadt een virus in CTO’s en schakelt het hele systeem, waardoor een stadsbrede black out. Door dit te doen, Aiden bereikt Damien, die zich schuilhoudt in een vuurtoren. Zoals hij confronteert Damien, Jordi komt, waaruit blijkt dat hij trouw is overgestapt. Toch Aiden slaagt om Jordi verdoven en te doden Damien. Terwijl hij toekijkt hoe Chicago weer tot leven komen, Aiden aanvaardt zijn rol van ‘de Vigilante “, te beschermen en, indien nodig, om te straffen. Na de credits, Jordi noemt Aiden een laatste keer om hem te vertellen waar Maurice wordt gehouden . Aiden hoofd daar, en kiest om ofwel hem te doden of hem te sparen. Aiden uploadt dan is de video van de burgemeester naar het web, het blootstellen van zijn misdaden en die leidt tot zijn daaropvolgende zelfmoord. DeadSec releases een video waarin staat dat ze moe zijn van het verbergen in de schaduwen en de oorlog verklaren tegen de Blume Corporation en CTO’s. De Blume Corporation kondigt ook aan dat de CTO’s in verschillende grote steden in het hele land, met behulp van CTO’s 2.0 zal worden aangenomen.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 536

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter