Feeding Frenzy

Feeding Frenzy
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
67.4%
Feeding Frenzy is een arcade-stijl aquatische spel geschreven door Sprout Games, en uitgegeven door PopCap Games. Met een eerste debuut in 2004, zag het opnieuw uit te brengen op de Xbox Live Arcade service, met versies voor zowel de originele Xbox en de Xbox 360. De Xbox 360-versie, uitgebracht 15 maart 2006, was de 17e Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Feeding Frenzy is een arcade-stijl aquatische spel geschreven door Sprout Games, en uitgegeven door PopCap Games. Met een eerste debuut in 2004, zag het opnieuw uit te brengen op de Xbox Live Arcade service, met versies voor zowel de originele Xbox en de Xbox 360. De Xbox 360-versie, uitgebracht 15 maart 2006, was de 17e meest populaire Xbox Live Arcade titel voor 2006.

In Feeding Frenzy, spelers bestuurt een hongerige zeeroofdier bedoeling op kauwend als veel andere vissen mogelijk. In de loop van de 40 levels van het spel, zal je af tussen 5 zeedieren schakelen. Het laatste niveau is waar je proberen om een ​​grote haai, de “Shark King” onttronen, met behulp van Orville de Orca. De speler neemt de rol van de verschillende aquatische soorten die elk proberen om hoger op de voedselketen. Kleinere vissen worden gegeten, eigen vis van de speler groeit in omvang en wordt in staat van het eten van iets grotere vis. Aan het einde van elk niveau, de vis voldoende groot dat het bijna alles op het scherm kunnen eten. Spelers moeten waakzaam zijn voor de gevaren die dieptebommen, grotere roofdieren, zeemijnen, straling vergiftigde vis en kwallen behoren te zijn.

Als de speler eet een voldoende groot aantal vissen in een korte tijd, wordt een score verhogen Feeding Frenzy ingeleid. Als de speler blijft snel verbruiken andere vissen, kan een verdere Double Frenzy worden bereikt. Deze beide einde toen een korte periode zonder verdere snelle consumptie is verstreken.

Het volledige spel bevat zowel een normale modus en een “time attack” modus.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter