Feeding Frenzy 2: Shipwreck Showdown

Feeding Frenzy 2: Shipwreck Showdown
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
70.4%
Feeding Frenzy 2: Shipwreck Showdown is een arcade-stijl video spel waarbij de mariene voedselketen. Het is ook het vervolg op de titel 2004, Feeding Frenzy. Het spel werd ontwikkeld en gepubliceerd door PopCap Games. Zoals in Feeding Frenzy, moeten de spelers een aantal snel groeiende mariene roofdieren die erop uit zijn om een mysterie dat Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Feeding Frenzy 2: Shipwreck Showdown is een arcade-stijl video spel waarbij de mariene voedselketen. Het is ook het vervolg op de titel 2004, Feeding Frenzy. Het spel werd ontwikkeld en gepubliceerd door PopCap Games.

Zoals in Feeding Frenzy, moeten de spelers een aantal snel groeiende mariene roofdieren die erop uit zijn om een mysterie dat is op de loer in de oceaan te ontdekken besturen. Het doel van het spel is om roofdieren en obstakels te vermijden tijdens het eten van andere kleinere vissen en wezens, uiteindelijk bereiken van de top van de voedselketen. Feeding Frenzy 2 bevat 60 nieuwe levels, die landschappen zijn voorzien, zoals nieuwe onderwater werelden, koraalriffen, diepzee grotten en gezonken schepen, evenals boven water uitdagingen. De story mode begint de speler als een kleine vlinder vis genaamd Boris. De speler heeft om te eten en chomp zijn of haar weg naar de top van de voedselketen. Langs de weg, de speler ontmoet nieuwe schepselen, zowel vriendelijk en onvriendelijk.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter