Far Cry 3

Far Cry 3

Introductie

Far Cry 3 is een open world action-adventure first-person shooter. En derde game uit de Far Cry-reeks.

Het werd ontwikkeld door Ubisoft Montreal en is uitgegeven door Ubisoft.

In Australië werd het spel uitgegeven op 29 november 2012. In Europa was dat op 30 november 2012 en in Noord-Amerika op december 2012.

Het spel is beschikbaar voor Playstation 3, Microsoft Windows en Xbox 360.

Gameplay

Far Cry 3 is een first-person shooter, die ook beschikt over role-playing game elementen, waaronder experience points, vaardigheid bomen, en een crafting systeem. De speler heeft de mogelijkheid om dekking te zoeken achter objecten om zichtlijnen vijanden’ te doorbreken en rond en over deksel en blind fire gluren . De speler heeft de mogelijkheid om stille takedowns uitvoeren door het uitvoeren slagaanvallen van boven, beneden of dicht achter. Verhalende directeur van het spel, Jason Vandenberghe, zei dat de story mode kaart is ongeveer tien keer groter dan vorige afleveringen van het spel. Spelers krijgen de mogelijkheid om te overzien en plannen van aanslagen met stealth takedown combinaties en tag vijanden met de camera om hun positie te volgen zodra ze breken lijn van het zicht van de speler.

Apparatuur wordt bestuurd door een eenvoudig systeem. Zoals missies zijn voltooid, worden nieuwe items ontgrendeld te worden gekocht of gemaakt door Jason, met behulp van de vachten van verschillende dieren in de omgeving van het eiland naar posten-, voor wapens en munitie-draagtas vermogens geleidelijk te verbeteren. Wanneer Scramblers op radio torens worden verwijderd, worden delen van de kaart geopend en wapens in de winkel worden eerst beschikbaar voor aankoop gemaakt, en uiteindelijk vrij gemaakt. Afgezien van het basismodel van elke categorie die kunnen worden opgepikt uit gedood vijanden of aan het begin van de verschillende missies, kunnen de meeste wapens worden opgewaardeerd met een of meer toevoegingen: geluiddempers, grotere tijdschriften, beter bezienswaardigheden zijn de meest voorkomende verbeteringen. Een speciale groep van wapens (één per categorie), ontgrendeld afhankelijk van prestaties, bezitten maxed out categorie statistieken en / of unieke vaardigheden. Alle wapens zijn gebaseerd off van bestaande wapens, met behulp van de meeste of alle van de officiële benaming, en wordt geleverd met een beschrijving beschrijven van hun belangrijkste voor- en nadelen. Wapen vergelijking kan worden gemaakt, afhankelijk van 5 statistieken: nauwkeurigheid, schade (per ronde), bereik, vuursnelheid en mobiliteit (hoe beter de mobiliteit, hoe sneller het karakter, terwijl afvuren bewegen). Afgezien van geweren, heeft de speler ook toegang tot een aantal unieke wapens of gereedschappen. Munitie voor elke categorie wapen kan worden opgehaald of, in het geval van pijlen, teruggewonnen na gebruik. Herladen en tijdschriften swap snelheden variëren van wapen tot wapen. Herladen gebeurt automatisch wanneer het wapen loopt leeg, maar kan ook handmatig worden geactiveerd. Voor de boog, pijl nocking en trekken kost tijd voordat de opname, en de voorwaarden van de pijl boog, precisie en kracht: hoe langer, hoe beter. Gebied effect pijlen kan uiteindelijk worden gemaakt.

Als voorposten van Vaas ‘ piraat groep worden aangevallen en heroverd , de omgeving rond de buitenpost wordt veiliger , het ontsluit nieuwe side quests voor dat gebied , waarbij missies zoals de jacht op de vele verschillende soorten dieren in het wild op het eiland om die apparatuur te upgraden .

Vaardigheden worden verzameld door het opdoen van ervaring uit het voltooien van missies en het doden van vijanden , en worden ontgrendeld in drie vaardigheid bomen , die overeenkomen met de Spider , de reiger en de Shark . Elke skill tree upgrades verschillende aspecten van de capaciteiten Jason’s , met de Spider upgraden zijn stealth takedowns en de jacht vaardigheden , Shark voor mishandeling takedowns en gezondheid, met de Reiger upgraden van zijn lange -afstands takedowns en mobiliteit . Zoals vaardigheden worden verzameld , de tatoeage op Jason’s onderarm groeit die up is gemaakt van verschillende tribal ontwerpen die lijkt op de drie dier vaardigheid bomen .

Verhaal

Jason Brody, zijn oudere en jongere broers Grant en Riley, zijn vriendin Liza, en hun vrienden Daisy, Keith, en Oliver, vakantie in Bangkok te vieren Riley krijgen van zijn vliegbrevet. Terwijl parachutespringen, ze landen op een eilandengroep genaamd de Rook-eilanden, bestuurd door piraten onder de controle van Vaas. Grant en Jason zijn in handen en beschimpt door Vaas, terwijl de anderen zijn genomen zal worden gehouden voor losgeld. Verlenen ingenieurs hun ontsnapping, maar wordt gedood door Vaas; radeloos, Jason slaagt erin om weg te klauteren. Hij wordt opgewacht door Dennis Rogers, een bewoner van het eiland het werken met de Rakyat stam om de controle terug van de piraten in beslag te nemen. Dennis ziet het potentieel in Jason aan de Rakyat “weg van de krijger” te volgen bij het redden van zijn vrienden, en geeft hem een ​​tatau dat geeft Jason de kracht en kennis om de piraten te verslaan.

Met Dennis’s hulp, Jason lokaliseert Daisy en neemt haar mee naar het huis van Dr. Earnhardt, die naar andere vrienden onderdak Jason’s van Vaas instemt. Dennis introduceert Jason naar Citra, de leider van de Rakyat en Vaas ‘zus, die Jason vertelt ze haar hulp aan te bieden als hij kan ophalen van de Silver Dragon, een ceremonieel mes vereerd door de Rakyat. Jason ervaart een drug-geïnduceerde visie aan hem gegeven door Citra te Willis Huntley, een CIA-agent die op het eiland met informatie over zowel zijn vrienden en het mes te identificeren. Willis is toezicht Hoyt Volker, een gestoorde Zuid-Afrikaanse slavenhandelaar die Vaas heeft gewerkt met, de verkoop van degenen die hij vangt in de menselijke slavernij, zelfs nadat de losgeld zijn betaald, en die is ook betrokken bij de drugshandel vanuit het eiland. Keith is al verkocht aan Bambi “Buck” Hughes, die aanbiedt Keith terug naar Jason geven in ruil voor het vinden van de Silver Dragon, begraven in de oude Chinese tempels op het eiland. Jason vindt uiteindelijk het mes, maar toen Buck nakomt op de deal, Jason doodt hem ermee. Jason brengt Liza, Keith en Oliver Dr. Earnhardt, waar ze een boot nodig kleine reparaties kunnen de eiland ontsnappen. Toen Keith onthult dat hij zag Riley doodgeschoten, de anderen proberen om Jason te overtuigen om te vertrekken met hen, maar Jason, nu ingesteld op het pad van de krijger, zweert wraak op Vaas en Hoyt, zorgen Liza.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 436

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter