Dead Island: Riptide

Dead Island: Riptide
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
69.2%
Riptide vindt plaats direct na het beëindigen van Dead Island, met de vier immuun overlevenden. Ze kunnen niet worden besmet met beten van de zombie’s, zodat ze kunnen doen wat ze willen – ex-American football-speler Logan Carter, rapper Sam B, Chinese undercover politieagent Xian Mei en Purna, ex-politieagent – samen met internationale terroristische Charon en Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Riptide vindt plaats direct na het beëindigen van Dead Island, met de vier immuun overlevenden. Ze kunnen niet worden besmet met beten van de zombie’s, zodat ze kunnen doen wat ze willen – ex-American football-speler Logan Carter, rapper Sam B, Chinese undercover politieagent Xian Mei en Purna, ex-politieagent – samen met internationale terroristische Charon en inheemse Yerema, asymptomatische patiënt nul van de Banoi uitbraak, de landing op een militair schip na het ontsnappen uit de gevangenis eiland. Zij worden onmiddellijk in hechtenis genomen door de Australian Defence Force kolonel Sam Hardy en Frank Serpo, een burger VIP. Yerema en Charon zijn weg afzonderlijk genomen; Yerema bijt een van de ADF soldaten als ze is weggenomen. In brik van het schip, de resterende vier ontmoeten elkaar immuun overlevende, ADF Sergeant John Morgan, die beweert dat hij deel uitmaakte van een humanitaire inspanning op een nabijgelegen eiland totdat Serpo kwam en stopte de missie.

Flauwvallen van kalmerende middelen toegepast toen ze werden onderzocht, het karakter van de speler wakker naar het schip overspoeld met zombies te vinden. Serpo vlucht via helikopter kort voordat het schip, uit de hand, crasht in een rots. Het immuunsysteem weer bij bewustzijn aan de oever van het eiland Palanai en worden gevonden door Harlow, een WHO-onderzoeker, die hen vertelt de zombie-infectie heeft er verspreid ook. Na het opslaan van een holdout van overlevenden, ontmoeten ze elkaar weer Kolonel Hardy; Hij vertelt het woedende immuunsysteem dat Serpo’s organisatie is geïnteresseerd in weaponizing de Kuru stam die de zombie uitbraak veroorzaakt en, net als bij Banoi, is een nucleaire aanval tegen Palanai gepland om de infectie te zuiveren en bedekken het bewijs.

Bij Hardy’s suggestie, het immuunsysteem en een aantal andere overlevenden besluit om te reizen naar de stad van Henderson, in de hoop de nabijgelegen legerbasis kan hulp bieden. Met geen intacte bruggen of werken boten, de overlevenden in plaats daarvan te onderzoeken een ondergrondse tunnel naar een pier te bereiken. Een onderzoeker gevestigd in de jungle, Dr. Kessler, vertelt het immuunsysteem, dat hij gelooft dat de zombie-creëren van mutatie van het virus is gemaakt door blootstelling aan chemische wapens. Hij waarschuwt de speler die werden opgeslagen in de tunnels en dat zij kan fungeren als mutagene het virus draaien in organen van de immuun iets kunnen zij niet langer onderdrukken.

Als het immuunsysteem duidelijk de tunnels, Harlow bloot een geheim-geïnfecteerde overlevende aan de chemicaliën om de resultaten te zien; de overlevende verandert in een gigantisch monster, die het immuunsysteem kill. Kort daarna, toen aangevallen door een holdout van ontsnapte gevangenen die de pier zijn in beslag genomen, de overlevenden gaan in een onvrijwillige, langdurige woede. Kessler legt aan de telefoon dat dit was waarschijnlijk het gevolg van de rook van de chemische wapens die als mutageen, maar vertelt hen dat ze zou fijn zijn als ze voorkomen dat verdere blootstelling. De overlevenden vervolgens Henderson te bereiken, maar zoals ze schuilen in een bioscoop, Harlow verlaat hen.

Het immuunsysteem vinden de militaire basis werd overspoeld en contact Serpo; Hij vertelt hen is er geen nucleaire aanval gepland, dat Banoi is prima, dat Hardy is niet te vertrouwen, en gaat akkoord met een helikopter naar de overlevenden te evacueren. Hardy vrij geeft toe dat hij maakte van de nucleaire aanval naar de overlevenden om actie te roeren, en op zijn beurt benadrukt Serpo is onbetrouwbaar en alleen van plan is om te evacueren het immuunsysteem om zijn onderzoek voort te zetten. Wanneer Serpo’s helikopter arriveert, Hardy probeert aan boord het eerste om dit te bewijzen. Serpo waarschuwt hem te laten het immuunsysteem op het eerste, dan heeft hem doodgeschoten. De overlevenden gaan naar de helikopter neer te schieten.

Het vinden van Serpo in leven in de buurt van de crash site, wordt het immuunsysteem verteld dat Harlow is niet alleen het immuunsysteem, maar ook een terrorist op zoek naar gegevens en een vaccin uit een quarantaine zone te grijpen. Toen de overlevenden bestormen het lab in de quarantaine zone, vinden ze Harlow; ze vertelt hen de uitbraken werden doelbewust begonnen om het virus te testen, en er is geen vaccin. Harlow, echter, is in een hevige woede, de mutagene stof getest op zichzelf door het personeel van het lab te hebben gehad. Overtuigd van het immuunsysteem zijn te gevaarlijk om te leven, neemt ze de mutagene stof opnieuw en hen aanvalt, de andere wordt gevraagd immuunsysteem om zichzelf te injecteren met het zo goed om haar te doden.

Wanneer het immuunsysteem het vinden van een boot, worden ze begroet door Serpo weer; hij vrijelijk toegeeft aan het orkestreren van de uitbraken, maar biedt het immuunsysteem medische hulp als ze komen met hem. Het immuunsysteem hem plaats te laten aan de zombies en evacueren het eiland met de vijf andere overlevenden in hun partij. Zes dagen later, hun boot spoelt aan op een ander eiland, blijkbaar verlaten. Als het spel eindigt, wordt grommen gehoord van de binnenkant van de boot, en de deurknop aan de greep wordt geopend gedraaid van binnen voordat het spel eindigt abrupt. Het lot van het immuunsysteem en de andere vijf overlevenden onduidelijk gelaten.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter