Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist

Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
80%
Introductie Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist is een action-adventure stealth game. En is de zevende game uit de Tom Clancy’s Splinter Cell-reeks. Het spel werd ontwikkeld door Ubisoft Montreal, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai en werd uitgegeven door Ubisoft. Op 20 augustus 2013 werd het spel uitgegeven in Noord-Amerika. In Australië was dat op 22 augustus Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Introductie

Tom Clancy’s Splinter Cell: Blacklist is een action-adventure stealth game. En is de zevende game uit de Tom Clancy’s Splinter Cell-reeks.

Het spel werd ontwikkeld door Ubisoft Montreal, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai en werd uitgegeven door Ubisoft.

Op 20 augustus 2013 werd het spel uitgegeven in Noord-Amerika. In Australië was dat op 22 augustus 2013. In Europa was dat op  23 augustus 2013 en in Japan op 5 september 2013.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3, Microsoft Windows, Wii U en Xbox 360.

Gameplay

Het spel speelt zich af in een third-person perspectief , zodat het karakter model zichtbaar is. Er is voice integratie met Xbox 360 Kinect, die spelers toestaat ​​om bijvoorbeeld vijanden af te leiden. De speler kan ook de Kinect-sensor gebruiken om het spel met hun lichaam te kunnen besturen in plaats van de Xbox 360 controller.

In de Wii U -versie, kun je de touchscreen van de Gamepad gebruiken om toegang te krijgen tot je gadgets en andere functies.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 136

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter