Star Fox 64

Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
75.4%
Star Fox 64 is een 3D-scrolling shooter spel waarin de speler bestuurt een van de voertuigen bestuurd door Fox McCloud, meestal een Arwing. Het grootste deel van het spel vindt plaats in “Corridor Mode”, die Fox’s voertuig een vast pad dwingt naar beneden recht naar voren door het milieu. De speler kan enigszins manoeuvreren rond Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Star Fox 64 is een 3D-scrolling shooter spel waarin de speler bestuurt een van de voertuigen bestuurd door Fox McCloud, meestal een Arwing. Het grootste deel van het spel vindt plaats in “Corridor Mode”, die Fox’s voertuig een vast pad dwingt naar beneden recht naar voren door het milieu. De speler kan enigszins manoeuvreren rond het pad en vertraagt ​​tijdelijk hun voertuig, maar kan niet echt stoppen of te wijzigen. Sommige fasen van het spel, waaronder veel bazen, vinden plaats in “All-Range-modus” in vergelijking (net als multi-player mode). In deze variant kan de speler vrij binnen de grenzen van een grote arena bewegen om deel te nemen in een gevecht.

In Corridor Mode, kan het voertuig van de speler worden gemanoeuvreerd rond het scherm te ontwijken obstakels en schieten inkomende vijanden met laserkanonnen, en kan ook een salto uit te voeren om achter de vijanden te krijgen of te ontwijken projectielen. De Arwing is ook geschikt voor het afbuigen van vijandelijk vuur tijdens het uitvoeren van een draaiende manoeuvre wel een “barrel roll” (eigenlijk een rolroer rol in het echte leven luchtvaart termen). De Arwing en Landmaster kan ook opladen hun laserkanonnen een krachtige lock-on laser ontketenen. De Arwing kan ook een nieuwe manoeuvre in All-Range-modus: een Immelmann up-and-over om van richting te veranderen. In-game, dit is een U-bocht genoemd.

Tijdens het spel kan de speler vliegen of rijden door power-ups om ze te verzamelen. Deze omvatten ringen die opladen schilden van het voertuig, slimme bommen, laser upgrades, vleugel reparaties en, zelden, extra levens. De meeste etappes bevatten ook ten minste drie gouden ringen – het verzamelen van drie van deze verhogingen maximale schild niveau van het voertuig. Als de speler met succes verzamelt drie extra gouden ringen in hetzelfde stadium, wordt een extra leven toegekend. Afgezien van de maximale schild boost, alle power-ups kunnen worden overgedragen naar de volgende fase. Als de speler geen levens het spel moet overal worden gestart, aangezien er geen verder.

Terugkeer van de oorspronkelijke Star Fox zijn wingmen die vliegen naast de speler in Arwings en worden soms door vijanden in het gezichtsveld van de speler nagestreefd. Als de speler er niet in slaagt om de vijanden achter een wingman te verslaan, kan dat wingman worden gedwongen zich terug te trekken naar het moederschip Grote Vos voor reparaties. De wingman zal dan gedurende de volgende fase beschikbaar. Elke wingman biedt een andere vorm van hulp aan de speler: Slippy Toad scant baas vijanden en toont hun schilden op het scherm van de speler. Peppy Hare biedt gameplay advies, en Falco Lombardi zo nu en lokaliseert alternatieve routes door stadia. Sommige etappes hebben ook optredens van ondersteunende personages dat het team te helpen.

Star Fox 64 is voorzien van een vertakking level systeem, waarin moeilijkere paden worden ontgrendeld door het invullen van bepaalde doelstellingen, zoals het verslaan van een specifieke baas of het invullen van het podium binnen een tijdslimiet. Alle mogelijke routes van het spel beginnen bij Corneria, uiteindelijk de speler in contact komt met de Star Wolf Team, en eindigen in een confrontatie met Andross.

Tot slot, om replay uitdaging toe te voegen, het spel heeft toe te kennen “medailles”, die worden verdiend door het vervullen van een missie met alle wingmen intact en een zekere hit totaal hebben bereikt. Deze totalen zijn vaak een hoog percentage van de totale vijanden op het podium, waardoor er weinig ruimte voor fouten. Het verkrijgen van medailles resultaten in het ontsluiten van bonusmateriaal, zoals een geluid test en de mogelijkheid om de Landmaster tank te gebruiken en te voet vechten in de multiplayer modus. Het verwerven van alle medailles ontsluit een nieuwe Expert mode waarin er meer vijanden per level, Arwing de speler neemt meer schade (een enkele directe botsing met solide obstakels zal vernietigen een van de Arwing vleugels en ontdoen van de speler van een laser upgrades), en Fox draagt ​​een zonnebril vergelijkbaar met die van zijn vader, James McCloud. Het verwerven van alle medailles op Expert-modus opent een nieuwe titel scherm voor het spel; een medaille op Venom in Expert-modus kunnen spelers de Star Fox-team als voetvolk gebruiken in de multiplayer modus.

  Tags: Nintendo 64

  Gerelateerde berichten

  Saw

  Geplaatst door 105 | Xbox 360

  Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

  Laat een berichtje achter