Battlefield 3

Battlefield 3

Introductie

Battlefield 3 is een first-person shooter.

Het spel werd ontwikkeld door  EA Digital Illusions CE en is uitgegeven door EA (Electronic Arts).

Het spel is uitgegeven op oktober 2011.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3, Microsoft Windows, Xbox 360.

Gameplay

Battlefield 3 is voorzien van de gecombineerde armen gevechten tegenover single-player, coöperatieve en multiplayer modes. Het herintroduceert verschillende elementen afwezig bij de Bad Company games, waaronder straaljagers, buikligging en 64-speler gevechten op de PC. Naar de lagere speler rekenen op consoles tegemoet te komen, wordt het grondoppervlak beperkt voor de Xbox 360 en PS3, maar vliegen ruimte blijft hetzelfde.

Tijdens een interview met Game Informer, EA verklaarde dat Commander Mode waarschijnlijk niet zal worden opgenomen, die was een ontmoeting met wat kritiek op het EA forum. Het spel bevat kaarten in Parijs, Teheran (evenals andere locaties in Iran), Sulaymaniyah, New York, Wake Island, Oman, Koeweit en andere delen van de Perzische Golf. De kaarten beslaan straten in de stad, grootstedelijke gebieden van de binnenstad, en een open landschappen geschikt voor voertuig te bestrijden. Battlefield 3 introduceert de “Battlelog”; een gratis cross-platform sociale dienst met ingebouwde text messaging, voice communicatie, game statistieken, en de mogelijkheid om games die vrienden al worden gespeeld (hoewel beide spelers moeten op hetzelfde platform) aan te sluiten.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter