Gears of War 2

Gears of War 2

Introductie

Gears of War 2 is een third-person shooter.

Het werd ontwikkeld door Epic Games en werd uitgegeven door Microsoft Game Studios.

Het spel is uitgegeven op 7 november 2008.

Het spel is alleen beschikbaar voor Xbox 360.

Verhaal

Gears of War eindigt met de vernietiging van de Locust, althans zo lijkt het, want de oorlog gaat door. In deel 2 komt dan de oorzaak van de oorlog van de Locust kant aan het licht. En je ziet de mensheid vechten voor hun leven in hun laatste door de mensen bezette stad, Jacinto. Het verhaal eindigt onder de grond bij Jacinto.

Gameplay

Gears of War 2 is een third person shooter met een nadruk op het tactische gebruik van de dekking, en heeft veel van dezelfde gameplay uit de eerste game. De speler, het spelen als ofwel Marcus of Dominic in de campaign mode, of als een van de mens of Locust personages in de multiplayer-modus, kan alleen een pistool, een soort granaat, en twee andere wapens te dragen op elk gewenst moment, hoewel ze misschien ruilen deze voor wapens gevonden in strategische locaties of achtergelaten door neergehaalde vijanden of gevallen bondgenoten. Elk wapen kan worden gebruikt voor een normale brand evenals voor melee aanvallen; handtekening Lancer van het spel, een aanvalsgeweer gemonteerd met een kettingzaag bajonet voor zijn melee, kan worden gebruikt om direct vijanden te doden. De game introduceert de mogelijkheid om deel te nemen in de kettingzaag duels moet de speler poging om een ​​tegenstander kettingzaag ook met behulp van de Lancer; de speler wordt gepresenteerd met een controller knop om snel druk om te proberen de duel te winnen en de dood te voorkomen Gears of War 2 herstelt de kracht van de bestaande wapens terwijl de invoering van vijf nieuwe:. een vlammenwerper, een keten pistool, een mortier kanon, een “Gorgon” Pistol, en de Inkt Grenade. De keten pistool en de mortel zijn zware wapens, waardoor de speler te bewegen stapvoets terwijl het dragen van het in beide handen. Het Gorgon Pistol is een SMG-achtige machine pistool dat vier vier-shot bursts per magazine vuurt. De Ink Grenade niet beschadigt met zijn ontploffing, maar in plaats daarvan tijdelijk vergiftigt het gebied werd gegooid, waardoor het zeer nuttig zijn voor het besturen van vijanden van de dekking. Granaten kunnen worden geplant op muren of vloeren als proximity vallen die afgaan wanneer een vijand nadert, maar alleen fragmentatie granaten hebben de mogelijkheid om vijanden te doden als ze afgaan.

De gezondheid van de speler wordt vertegenwoordigd door een rode ‘Crimson Omen “die vervaagt op het scherm hoe meer schade aan de speler neemt; blijven uit de vuurlinie kan de speler om hun gezondheid te herstellen. Afhankelijk van de game mode of moeilijkheden, als de speler neemt te veel schade, komen ze in een neergehaalde staat waar ze kunnen kruipen over de kaart om uit de strijd en hulp te zoeken. Gedurende deze tijd, kan een teamgenoot hem te doen herleven, een vijand kan op brute wijze uitvoeren van de neergehaalde speler of de speler kan bloeden als er te veel tijd is verstreken. De speler kan ook pak een neergehaalde karakter en gebruik ze als een meatshield, waardoor het lichaam om de schade op te vangen, maar dwingt de speler om een ​​one-handed pistool te gebruiken. Explosieve wapens zullen gewoon het karakter dat ze toeslaan vernietigen. Net zijn voorganger, Gears of War 2 is voorzien van een optionele volwassen content filter, die, wanneer zij actief is, maakt het bloed verschijnen als vonken en verwijdert harde taal van de dialoog. Verder vooruitgang bij de meeste van de Xbox prestaties voor het spel kan worden verdiend in beide campagne of multiplayer modes.

    Tags: Xbox 360

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter