Echo Of Soul

Echo Of Soul
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
79.6%
Het vechtsysteem in Echo van Soul volgt niet de standaard “drie-eenheid” in MMO’s, bestaande uit tanks, genezers, en DPS klassen. Spelers kunnen ervoor kiezen om de tank of DPS; Er zijn geen speciale genezers. Healing is een groep verantwoordelijkheid en strategische partij spelen is essentieel voor het succes. Er zijn vijf klassen in het spel: Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Het vechtsysteem in Echo van Soul volgt niet de standaard “drie-eenheid” in MMO’s, bestaande uit tanks, genezers, en DPS klassen. Spelers kunnen ervoor kiezen om de tank of DPS; Er zijn geen speciale genezers. Healing is een groep verantwoordelijkheid en strategische partij spelen is essentieel voor het succes.

Er zijn vijf klassen in het spel: Warrior, Guardian, Archer, Rogue, en tovenares. Er zijn ook speler beroepsgroepen, zoals de chef-kok en Alchemist.

Echo van Soul is een free-to-play fantasy MMORPG. Spelers nemen de controle over avonturiers, genaamd Soulkeepers, die zijn belast met de goden van de wereld voor de bestrijding van het kwaad. Spelers hebben de unieke mogelijkheid om zielen te verzamelen van de monsters ze doden, die ze vervolgens kunnen gebruiken om hun personage aan te passen.

Het spel heeft een breed scala aan zowel PvE en PvP modi. Bijvoorbeeld, PvE bevat solo kerkers, partij kerkers, en invallen. PvP inhoud bevat 5 vs 5 en 15 vs. 15 gevechten, evenals gilde vs. gilde gevechten in zowel de open wereld en een aparte instanced slagveld.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 552

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter