Dead Island 2

Dead Island 2

Dead Island 2 is een aankomende actie role-playing survival horror video game ontwikkeld door de Duitse ontwikkelaar Yager Development en uitgegeven door Deep Silver voor Microsoft Windows, PlayStation 4 en Xbox One. Het is het vervolg op 2011 video game Dead Island en de vijfde aflevering in de Dead Island-serie. Belangrijkste verhaallijn van de game is een aantal maanden ingesteld na de gebeurtenissen van Dead Island en Escape Dead Island. In tegenstelling tot zijn voorgangers Dead Island 2 vindt plaats op locaties in Californië.

Dead Island 2 is voorzien van een nieuwe massale wereld. Het spel speelt zich af in Los Angeles, San Francisco, en een niet nader derde locatie in Californië, in tegenstelling tot het eerste spel dat werd ingesteld op een fictief eiland voor de kust van Papoea-Nieuw-Guinea. Combat van de game heeft verschillende monteurs dan Dead Island en Dead Island: Riptide, die veel meer brutale en met dodelijker, maar kwetsbaarder zombies. Dead Island 2 bevat ook verschillende eigenschappen van zijn voorgangers, zoals het Rage systeem, waarin de speler een tijdelijke impuls geeft, en het wapen combineren systeem.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter