Prince of Persia: Warrior Within

Prince of Persia: Warrior Within
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
71.8%
Stel zeven jaar na de gebeurtenissen van Prince of Persia: The Sands of Time, de Prins vindt zichzelf voortdurend opgejaagd door een verschrikkelijke beest bekend als de dahaka. De prins zoekt raad bij een oude wijze man die uitlegt dat wie releases moet The Sands of Time sterven. Omdat de prins ontsnapt zijn lot, het Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Stel zeven jaar na de gebeurtenissen van Prince of Persia: The Sands of Time, de Prins vindt zichzelf voortdurend opgejaagd door een verschrikkelijke beest bekend als de dahaka. De prins zoekt raad bij een oude wijze man die uitlegt dat wie releases moet The Sands of Time sterven. Omdat de prins ontsnapt zijn lot, het is de missie van de dahaka als hoedster van de tijdlijn om ervoor te zorgen dat hij sterft zoals hij bedoeld was. De oude man vertelt ook van het Eiland van de Tijd, waar de keizerin van Time voor het eerst gemaakt van de Sands. De prins zet koers naar het eiland in een poging om te voorkomen dat de Sands ooit gecreëerd, een daad hij gelooft zal kalmeren de dahaka. Na een gevecht op zee met een vijandelijke kracht onder leiding van een mysterieuze vrouw in het zwart kapseist de Prince’s schip, de Prins spoelt aan onbewust op het Eiland van de Tijd.

Hij wekt later en achtervolgt de vrouw in het zwart door de keizerin van Time’s fort in een portaal dat de twee transporteert naar het verleden. De prins redt een vrouw genaamd Kaileena worden gedood door de vrouw in het zwart, wiens naam is Shahdee. Niet in staat om de prins te verlenen een audiëntie bij de keizerin van de Tijd, die is bezig met het voorbereiden van de Sands creëren, Kaileena plaats daarvan vertelt hem hoe hij de deur naar de troonzaal waar de keizerin woont ontgrendelen. De Prins maakt zijn weg door het fort, met behulp van het zand portals om heen en weer tussen het heden en verleden te reizen, en ternauwernood ontsnapt aan een aantal ontmoetingen met de dahaka, die hij ontdekt kan niet door het water. De Prins activeert de mechanismen in de twee torens van het fort – de Toren van de Tuin en de mechanische Tower – die dienen als sluizen naar de deur. Hij keert terug naar de troonzaal alleen om te ontdekken dat Kaileena is eigenlijk de Empress of Time zelf, die is voorzien in de tijdlijn dat de prins haar zal vermoorden en die heeft besloten om te proberen om haar lot te tarten, net als de Prins aan het doen is. Volgt er een gevecht en de Prins bewijst overwinnaar; Hij doodt Kaileena en keert terug naar het heden.

Hij gelooft dat hij veranderd is zijn lot, maar een andere ontmoeting met de dahaka dwingt hem om te beseffen dat in het doden Kaileena, was hij in wezen, degene die de Sands of Time geschapen, zoals de Sands werden gemaakt op basis van haar overblijfselen. De prins valt in wanhoop, maar dan vindt een sprankje hoop op het leren van een magisch artefact genaamd het Masker van de Wraith, waarvan wordt gezegd dat de drager te vervoeren naar het verleden, waardoor de drager zijn eigen tijdlijn veranderen. De Prins afval geen tijd in het zoeken naar en het aantrekken van het masker, die hem verandert in de Sand Wraith, een monster dat voortdurend wegebt leven, en stuurt hem terug naar de tijd toen hij aankwam op het eiland van de Tijd. Hij formuleert een plan om Kaileena dwingen door middel van een zand portal met hem, hen beiden vervoeren naar het heden, in de overtuiging dat als hij doodt haar toen, de Sands of Time zal worden gecreëerd zeven jaar na de gebeurtenissen van Prince of Persia: The Sands of Time , wat betekent dat het onmogelijk zal zijn voor de prins om hen vrij te laten in Azad. Hoewel nog steeds in het verleden, de Prins (zoals de Sand Wraith) zorgt ervoor dat de dahaka neemt en vernietigt zijn andere zelf, die net klaar is met het ontsluiten van de deur naar de troonzaal, het verlaten van de Sand Wraith de enige Prins in die tijdlijn. Deze wet lost het Masker van de Wraith uit de Prince’s gezicht en stelt hem in staat om het te verwijderen en terug te keren naar zijn normale vorm. De prins gaat naar de troonzaal en, ondanks zijn middelen om Kaileena, zijn strijd met haar begint als voorheen. Hij dwingt haar in het heden met hem, en het is op dit punt dat het spel heeft twee alternatieve eindes. Welke einde wordt gespeeld, hangt af van de vraag of al het leven upgrades en Water Sword niet verzameld of

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 534

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter