Batman: Arkham City

Batman: Arkham City
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
75%
Batman: Arkham City is een action-adventure/stealthspel ontwikkeld door Rocksteady Studios en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment. Het is het vervolg op Batman: Arkham Asylum. Het spel kwam uit 21 oktober 2011 voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Vier dagen na de release van het spel voor de zevendegeneratieconsoles kwam het spel uit voor Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Batman: Arkham City is een action-adventure/stealthspel ontwikkeld door Rocksteady Studios en uitgegeven door Warner Bros. Interactive Entertainment. Het is het vervolg op Batman: Arkham Asylum. Het spel kwam uit 21 oktober 2011 voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Vier dagen na de release van het spel voor de zevendegeneratieconsoles kwam het spel uit voor Windows. De versie voor de Wii U, Batman: Arkham City Armored Edition genaamd, werd ontwikkeld door Warner Bros. Games Montréal en kwam op 30 november 2012 uit.
Batman: Arkham City is een openwereldspel waarin de speler stealthtechnieken en allerlei bijzondere technische snufjes moet gebruiken.

Batman beweegt zich voornamelijk voort door de lucht met behulp van zijn kunstmatige vleugels. Met gebruik van zijn enterhaak kan Batman als het ware slingeren tussen uitkijkpunten als gargouilles en lantaarnpalen. Batman kan ook een “line launcher” gebruiken om horizontaal tussen gebouwen te bewegen; in tegenstelling tot Arkham Asylum kan Batman de line launcher ook als koord gebruiken om op te staan en kan de line launcher tijdens gebruik nog een keer worden ingezet om van richting te veranderen.

Mits de DLC is gedownload kan de speler ook met Catwoman spelen. In Gotham City zijn er meerdere plekken waar er tussen Batman en Catwoman gewisseld kan worden. Catwoman heeft naast een apart verhaal, ook een andere speelstijl. Catwoman is acrobatischer en heeft minder technische hulpmiddelen tot haar beschikking dan Batman, maar zij kan wel ondersteboven lopen. Catwoman heeft onder andere een bola, zweep en haar klauwen tot haar beschikking.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 125

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter