Assassin’s Creed Rogue

Assassin’s Creed Rogue

Introductie

Assassin’s Creed Rogue is een action-adventure game. En is de zevende game uit de Assassin’s Creed-reeks.

Het spel werd ontwikkeld door Ubisoft Sofia en werd uitgegeven door Ubisoft.

Op november 2014 werd het spel uitgegeven.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3, Microsoft Windows en Xbox 360.

Gameplay

Naval aspecten uit de vorige games zal terugkeren met de speler die Shay ’s schip, Morrígan. Morrígan heeft minder diepgang in vergelijking met Edward Kenway ’s Kauw van Assassin’s Creed IV: Black Flag , waardoor reizen rivier. Nieuwe functies zijn nieuw – schip gebaseerde wapens, zoals het vrijgeven van een olievlek die vervolgens kunnen worden ontstoken, Puckle geweren , en de mogelijkheid om vijanden te Morrígan boord tijdens het schip – tegen-schip. De arctische milieu heeft ook in marine- gameplay en exploratie , zoals bepaalde ijsbergen kunnen worden geramd met een ijsbreker. De onderwater duiken missies te zien in Black Flag niet bestaan ​​in de Noord-Atlantische Oceaan niet, zoals zwemmen veroorzaakt gezondheid van de speler om snel afbreken vanwege naar de ijskoude water.

Voor gevecht, het spel introduceert een luchtbuks, die de speler maakt het mogelijk om in stilte te nemen uit vijanden op een afstand. De lucht geweer kan worden uitgerust met verschillende projectielen, zoals vuurwerk. De speler kan ook gebruik maken van een granaatwerper, die vuurt granaatscherven granaten en andere belastingen Hand-to-hand combat is iets veranderd, en nu vijandelijke aanvallen kan worden tegengegaan met timing, vergelijkbaar met de Batman:. Arkham serie games. Vijand Assassins voorzien van archetypen vergelijkbaar met de vorige games, met behulp van vaardigheden die spelers zijn met behulp van de hele reeks; ze kunnen verbergen in struiken, versmelten met drukte, en luchtaanvallen tegen de speler uit te voeren. Poison gas kan nu worden gebruikt als een milieu-wapen, en Shay heeft een masker dat zijn effecten kunnen verzachten.

Side missies en activiteiten terug, met een aantal van hen op basis van die van de vorige games. Reflecterende rol Shay’s als Templar, het spel introduceert een nieuwe side mission: Assassin onderscheppen. Deze weerspiegelen de moord kant missies in vorige games, in dat Shay, na het onderscheppen van een boodschapper duif uitvoeren van een moord contract, moet voorkomen dat een Tempeliers-agent wordt vermoord door het vinden en doden van Assassins omgeving verborgen.

De hoofdpersoon van het spel is Shay Patrick Cormac, een eenentwintig jaar oude werven aan de Broederschap van Assassins die gedesillusioneerd met hun methoden en hun zaak groeit net als zijn carrière als Assassin begint. [5] Hij uiteindelijk verraadt en Abandons de Assassins na een opdracht eindigt in een ramp, en wordt later toegelaten tot de Orde der Tempeliers, het aanbieden van zijn diensten als een Assassin Hunter na het zien van een aantal van de Assassins groepen gebruikt als bondgenoten hebben genomen om het terroriseren van New York. Toegang krijgen tot bijna onbeperkte middelen, Cormac zet tegen zijn voormalige metgezellen, met zijn acties met ernstige gevolgen voor de toekomst van de Broederschap. Cormac heeft banden met de gebeurtenissen die zich voordoen in de Assassin’s Creed Eenheid.  Verschijningen van vorige Assassin’s Creed karakters zijn: Haytham Kenway, de secundaire antagonist van Assassin’s Creed III; Achilles Davenport, Ratonhnhaké: mentor ton’s; en Adewale, Edward Kenway’s kwartiermaker in Black Flag, en de hoofdpersoon van Freedom Cry.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 536

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter