Assassin’s Creed IV: Black Flag

Assassin’s Creed IV: Black Flag

Introductie

Assassin’s Creed IV: Black Flag is een action-adventure game. En is de zesde game uit de Assassin’s Creed-reeks.

Het spel werd ontwikkeld door Ubisoft Montreal en werd uitgegeven door Ubisoft.

Op november 2013 werd het spel uitgegeven.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3, PlayStation 4, Microsoft Windows, Wii U, Xbox 360 en Xbox One.

Gameplay

De game bevat drie grote steden; Havana, Kingston en Nassau, die onder Spaanse, Britse wonen, en piraten invloed, respectievelijk. Het spel bevat ook 50 andere individuele locaties, waaronder atollen, zee forten, Maya-ruïnes, suikerplantages en onderwater scheepswrakken te verkennen, met een 60/40 balans tussen land en marine-exploratie. Assassin’s Creed IV heeft een meer open wereld te voelen, met missies die lijken op die in de Assassin’s Creed, evenals minder beperkingen voor de speler. De wereld opent vroeg in het spel, in tegenstelling tot de Assassin’s Creed III, die zeer had scripted missies en niet geven spelers de vrijheid om te verkennen, totdat het spel was tot ver in de eerste act. De speler zal jungles, forten, ruïnes, en kleine dorpjes tegenkomen en de wereld is gebouwd om de spelers laten veel meer vrijheid, zoals het toestaan ​​van spelers om deel te nemen, de raad, en capture passerende schepen en zwemmen naar de nabijgelegen stranden op een naadloze manier. Daarnaast is de jacht systeem is bewaard van Assassin’s Creed III, waardoor de speler om te jagen op het land, en vis in het water, met de geaccumuleerde middelen gebruikt om apparatuur te upgraden.

Een nieuw aspect in het spel is de Kauw, het schip dat de speler kapiteins. De kauw is uitbreidbaar door het spel, en gemakkelijk toegankelijk is voor de speler wanneer dat nodig is. Daarnaast is er een nieuwe onderwater component is toegevoegd. De speler heeft toegang tot een verrekijker, waardoor het onderzoek van verre schepen, samen met hun lading en kracht. Het kan ook helpen bepalen of een eiland nog dieren te jagen, schatten, hoge punten te vinden om te bereiken voor synchronisatie of extra side-quests te voltooien, zoals moorden en marine-contracten. Een geactualiseerde vorm van het werven systeem geïntroduceerd in Assassin’s Creed: Brotherhood is teruggekeerd, waardoor Edward om bemanningsleden te werven. Terwijl de crew Kenway’s hem trouw zal blijven, kan worden bevorderd tot kapitein verworven schepen, en zijn nodig om te helpen bij het instappen vijandelijke schepen, kunnen ze niet helpen bij het bestrijden of het uitvoeren van lange-afstands moorden, net als in de vorige games. Ubisoft verwijderd dit aspect van de broederschap systeem, geloven dat het toegestaan ​​spelers te gespannen en uitdagende scenario’s te gemakkelijk te omzeilen.

In de huidige dag, in de kantoren van Abstergo Entertainment-een dochteronderneming van Abstergo Industries-in Montreal, Quebec, spelers gaan in het hedendaagse piraterij door de exploratie van Abstergo’s kantoren, afluisteren en hacking, allemaal zonder gevecht. Als goed, diverse “hacking” games, vergelijkbaar met de vorige cluster en glyph puzzels, aanwezig zijn, dat de geheimen onthullen over Abstergo.

Multiplayer keert ook terug, met nieuwe instellingen en spelmodi, al is het maar op land.

 

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 525

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter