Assassin’s Creed III

Assassin’s Creed III

Introductie

Assassin’s Creed III is een action-adventure game. En is de vijfde game uit de Assassin’s Creed-reeks.

Het spel werd ontwikkeld door Ubisoft Montreal en werd uitgegeven door Ubisoft.

Op november 2012 werd het spel uitgegeven.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3, Microsoft Windows, Wii U en Xbox 360.

Gameplay

Assassin’s Creed III is een third-person action-adventure titel in een open wereld waarin de speler maakt gebruik van een combinatie van stealth, parkour, en te bestrijden om verschillende missies te voltooien. De speler neemt de rol van drie tekens tijdens het spel. De hoofdpersoon is Desmond Miles, een 21e-eeuws Assassin, bezig om de geheimen van een mysterieuze Precursor Vault dat ogenschijnlijk zal de aarde te beschermen tegen een aanstaande zonnevlam op 21 december 2012. Om de geheimen te ontdekken ontdekken, Desmond gebruikt de Animus om leven uit herinneringen aan twee van zijn voorouders, die de speler controles tijdens deze sequenties, beide vastgesteld op het moment van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog. De eerste, kort aangeduid aan het begin van het spel is Haytham Kenway, een Britse Templar die de locatie van de Vault zoekt. De tweede, en de primaire karakter voor het spel, is Ratonhnhaké: ton, het resultaat van een korte liaison tussen Kenway en een Indiaanse vrouw. Ratonhnhaké: ton neemt de naam Connor om zich te mengen in beter met de koloniale maatschappij. Wanneer je speelt als Connor, heeft de speler toegang tot een enorme woestijn bekend als de Frontier (dat is 1,5 keer groter dan Rome in Assassin’s Creed: Brotherhood), de steden Boston en New York. Gedeelten van de oostkust en de Caribische Zee kan worden verkend via het vlaggenschip van de Assassin’s marine, de Aquila, aangevoerd door Connor Kenway zichzelf, met Robert Faulkner zijn eerste-mate adviseren en hem onderwijzen in de wegen van de zee.

Free running is vereenvoudigd om te zorgen voor meer vocht parkour in de steden en de woestijn, zoals klimmen en draait op bomen, bergen, rotsen, enz close combat is gewijzigd, waardoor Connor naar dual-hanteren wapens and take down meerdere tegenstanders op eens en spelers niet meer nodig om de lock-on monteur beheren. Helpen deze, Connor heeft toegang tot een breed scala aan wapens die musketten, pistolen, inheemse wapens, zoals de tomahawk omvatten en pijl en boog, een touw dart (gebruikt om vijanden te trekken of hang ze, terwijl hij op een boom), alsmede de Verborgen Blades. Bovendien, de linker verborgen blad een vouwmechanisme voor het blokkeren aanvallen, villen een dier, en het uitvoeren van high-profile moord. Menselijk schild gebruikt kan worden tegen schietbanen van vijanden. Geneeskunde wordt niet meer gebruikt als gezondheid herstelt automatisch. Stealth is ook vernieuwd, waardoor spelers natuurlijke elementen zoals hoog gras en bomen te verbergen, samen met de mogelijkheid om zich te mengen tussen twee mensen gebruiken.

Assassin’s Creed III is voorzien van nieuwe weer simulaties zoals sneeuw, mist en regen. De seizoenen kan ook veranderen dwz, zomer en winter, die niet alleen van invloed op visuals, maar ook gameplay, als de speler zal vinden dat ze langzamer in diepe sneeuw lopen. Sneeuwval kan het zicht verminderen voor de speler en vijanden, medeplichtigheid stealth. In tegenstelling tot het verleden spellen, deze bevat dieren variërend van binnenlandse (paarden, koeien, honden) wilde (herten, wolven, beren). De wilde dieren zijn te vinden in de Frontier, en kan worden gejaagd voor vlees of beenmerg om te worden verkocht. De kwaliteit van de kill bepaalt de prijs, het stimuleren van de speler om in stilte te jagen. Hiervoor kan vallen en aas worden gebruikt.

Economie is nu gebaseerd op de Davenport Homestead, die tevens fungeert als adoptieouders thuis Connors. De site kan door mensen worden bezocht zoals timmerlieden, kleermakers enz lijden aan verplaatsing als gevolg van de oorlog. Helpen en interactie met deze niet-speelbare personages (NPC) zal hen stimuleren om zich te vestigen in de Homestead. Vanaf dat moment kan de speler ambachtelijke verschillende items en de handel met hen, en dan de goederen te verkopen aan de steden via de caravan. De speler kan ook helpen relaties met elkaar, die vervolgens leidt tot de vorming van een klein dorp te bouwen. De speler kan ook een upgrade van de Homestead landhuis evenals Connor’s schip, de Aquila.

Een vernieuwde versie van Assassin’s Creed: Brotherhood oorzaak ’s werving functie keert terug als spelers kunnen burgers om de Assassins werven’ door het invullen van “Liberation” missies. Ze hebben ook een veel grotere vaardigheden, die hen in staat stelt om een ​​rel te starten, om te voorzien in een geheime escort, fungeren als een persoonlijke lijfwacht etc. Andere zijmissies zijn het verzamelen Almanak pagina’s, het verkennen van ondergrondse tunnels om snel reizen stations te lokaliseren, de toetreding tot de jacht en vechten clubs, onderzoeken frontiersman geruchten over UFO’s en Sasquatch, “peg-leg” missies waarin Connor gaat naar ondergrondse forten en braakliggende terreinen aan de legende van Captain Kidd’s schat, en anderen te ontdekken.

Assassin’s Creed III heeft ook marineschepen expedities. Met behulp van Connor’s oorlogsschip, de Aquila, kan de speler de volle zee te navigeren. Controle van het schip is gebaseerd op omgevingsfactoren zoals windrichting en -snelheid, de lokale aanwezigheid van stormen, hoge golven en rotsen. Opdrachten zijn door kanonnen, met breedtes die beide flanken van het schip, draaibare wapens die gebruikt kunnen worden om kleinere schepen die ook kan worden bemand om schat te vinden, en ketting schoten beschadigen van de liedbladen alsook te nemen van de masten van grotere schepen en ze uit te schakelen. De Aquila wordt in de zijkant sie bekend als “Privateer missies” en wordt ook gebruikt in sommige van de belangrijkste taken.

De Wii U-versie van het spel heeft extra functies. De speler heeft de mogelijkheid om wapens op de weg te veranderen en de kaart is altijd zichtbaar op de Wii U Gamepad. De Wii U-versie ondersteunt ook Off TV Play. Met deze functie is ingeschakeld, wordt het hoofdscherm worden doorgestuurd naar de Wii U Gamepad.

Online multiplayer keert terug in deze aflevering door Ubisoft Annecy. Samen met het terugkeren modes, nieuwe zijn voorzien van een coöperatieve modus genaamd Wolfpack, waarin 1-4 spelers zijn belast met het doden van bepaalde NPC’s binnen een termijn, door middel van een reeks van 25 etappes. Het beschikt ook over Domination, een team-modus waarin spelers zullen moeten bepaalde gebieden van de kaart vast te leggen, hen te beschermen tegen het andere team.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 497

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter