Call of Duty 4: Modern Warfare

Call of Duty 4: Modern Warfare

Introductie

Call of Duty 4: Modern Warfare is een first-person shooter. En is de vierde game uit de Call of Duty-reeks.

Het spel werd ontwikkeld door Infinity Ward en werd uitgegeven door Activision.

Op november 2007 werd het spel uitgegeven.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3, Microsoft Windows en Xbox 360.

Gameplay

In tegenstelling tot eerdere games in de Call of Duty-serie , het spel is voorzien van moderne apparatuur en nieuwe functies , vele exclusief voor de multiplayer- gedeelte van het spel , zoals ” killstreaks ” ; het doden van een aantal vijanden zonder de speler sterven in tussen kills hebt u toegang tot verschillende activa , waaronder luchtaanvallen en helikopter ondersteuning. Een teken kan worden geplaatst in een van de drie houdingen : staand , het buigen, of gevoelig ; elke invloed snelheid van beweging , nauwkeurigheid en stealth het personage . Met behulp van deksel helpt de speler te voorkomen vijandelijk vuur of de gezondheid te herstellen na het nemen van aanzienlijke schade . Als zodanig zijn er geen armor of de gezondheid van power-ups . Wanneer het karakter schade heeft genomen , de randen van het scherm roodgloeiend en het karakter van de hartslag toeneemt. Als het teken blijft uit de brand kan het karakter herstellen. Wanneer het karakter is binnen de ontploffing straal van een live- granaat , een marker geeft de richting van de granaat , het helpen van de speler om ofwel te vluchten of gooi het terug naar de vijand.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter