Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
70%
Introductie Call of Duty: Modern Warfare 2 is een first-person shooter. En is de vijfde game uit de Call of Duty-serie. Het werd ontwikkeld door Infinity Ward en is uitgegeven door Activision. Het spel is uitgegeven op november 2009. Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3, Microsoft Windows, Mac OS X en Xbox 360. Verhaal Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Introductie

Call of Duty: Modern Warfare 2 is een first-person shooter. En is de vijfde game uit de Call of Duty-serie.

Het werd ontwikkeld door Infinity Ward en is uitgegeven door Activision.

Het spel is uitgegeven op november 2009.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3, Microsoft Windows, Mac OS X en Xbox 360.

Verhaal

De speler neemt de rol van de verschillende personages tijdens de single- player campagne , wisselende perspectieven gedurende het verloop van het verhaal .

 

Elk level is een missie die een reeks doelstellingen die worden weergegeven op het head-up display, die de richting en afstand naar en van dergelijke doelstellingen markeert beschikt. Schade aan de speler wordt getoond door bloed verschijnen op het scherm. De gezondheid van de speler regenereert naarmate de tijd verstrijkt. Taken variëren in hun behoeften , van het hebben van de speler komen op een bepaald checkpoint, tot het elimineren van alle vijanden in een bepaalde locatie, aan de verdediging van een objectief van vijandelijke aanval, of het planten van explosieve ladingen op een vijand installatie. De speler wordt begeleid door vriendelijke troepen die niet kunnen worden afgegeven orders. Laptopcomputers die vijand intelligentie bevatten verschijnen in de hele campagne en kunnen worden verzameld.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter