Sword Art Online: Infinity Moment

Sword Art Online: Infinity Moment
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
76%
Verhaal: Het spel volgt een alternatieve verhaallijn uit het einde van de eerste boog van het originele verhaal , waarin een glitch veroorzaakt Kirito en de andere spelers in Zwaard Art Online te blijven, ondanks het verslaan van Heathcliff , en spelers van andere VMMORPGs zoals Leafa en Sinon meegezogen in het spel zelf . Gameplay: De Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Verhaal: Het spel volgt een alternatieve verhaallijn uit het einde van de eerste boog van het originele verhaal , waarin een glitch veroorzaakt Kirito en de andere spelers in Zwaard Art Online te blijven, ondanks het verslaan van Heathcliff , en spelers van andere VMMORPGs zoals Leafa en Sinon meegezogen in het spel zelf .

Gameplay: De gameplay heeft veel overeenkomsten met MMORPG’s , maar het is niet een online spel , inclusief de mogelijkheid om te kopen en upgrade wapens , ga op missies , en vecht in een groep met andere personages.    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 163

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter