Pokemon: Fire red / Leaf Green

Pokemon: Fire red / Leaf Green
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
72%
Pokémon FireRed en LeafGreen zijn de remakes van de originele Pokémon Red- en Blue-videospelletjes uit 1996. De nieuwe titels werden ontwikkeld door Game Freak en uitgegeven door Nintendo voor de Game Boy Advance, en zijn compatibel met de Game Boy Advance Wireless Adapter, die oorspronkelijk werd gebundeld met de spelletjes. FireRed en LeafGreen werden voor Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Pokémon FireRed en LeafGreen zijn de remakes van de originele Pokémon Red- en Blue-videospelletjes uit 1996. De nieuwe titels werden ontwikkeld door Game Freak en uitgegeven door Nintendo voor de Game Boy Advance, en zijn compatibel met de Game Boy Advance Wireless Adapter, die oorspronkelijk werd gebundeld met de spelletjes. FireRed en LeafGreen werden voor het eerst uitgebracht in Japan in januari 2004 en uitgebracht in Noord-Amerika en Europa in september en oktober. Bijna twee jaar na de oorspronkelijke release, verkocht Nintendo ze opnieuw als Player’s Choice-titels.

FireRed en LeafGreen zijn lid van de Pokémonreeks van role-playinggames. Zoals in de vorige games, bestuurt de speler een personage, en participeert in terugkerende gevechtssysteem ontmoetingen. Er zijn echter nieuwe functies, zoals een contextueel menu en een nieuwe regio. Tijdens het spel, vangt de speler Pokémon en voedt ze op voor gebruik in de strijd.

FireRed en LeafGreen zijn de op een na best verkochte games van de Game Boy Advance, alleen na Pokémon Ruby en Sapphire.

  Gerelateerde berichten

  Heroes of Loot

  Geplaatst door 19 | Android

  De hele back catalogue van solo indie schepper OrangePixel is het ontdekken waard, maar zijn laatste is de beste tot nu toe. Het is een stijlvolle...

  The Banner Saga

  Geplaatst door 87 | Android

  Grote, diepe games zijn nog steeds relatief zeldzaam op Android , maar u kunt nog een toe te voegen aan de lijst met The Banner Saga . Deze Viking...

  Laat een berichtje achter