Mod voor Dragon Age maakt homoseksuele relatie mogelijk

Mod voor Dragon Age maakt homoseksuele relatie mogelijk

Met een mod kunnen spelers in Dragon Age: Inquisition een romantische relatie aangaan met personage Blackwall. De mod is verschenen op mods-site Nexus Mods.

Spelers die met een vrouwelijk personage spelen kunnen al romantische gesprekken voeren met Blackwall. Met de mod is dit ook mogelijk voor mannelijke personages. De mod verwijdert slechts de geslachtsrestricties en bevat geen nieuwe dialogen. De dialogen zijn nog steeds op heteroseksuele personages gericht waardoor vreemde gesprekken kunnen ontstaan. Zo komt de tekst “m’lady” vaak voor in de gesprekken.

Blackwall is een mannelijk krijger in Dragon Age: Inquisition. Het personage behoort tot de Grey Warden en is een metgezel van spelers. In totaal zijn er acht romantische relaties mogelijk in het laatste deel van Dragon Age. Twee van deze relaties zijn gekoppeld aan een ras: de spelers moeten hetzelfde ras hebben als de partner. De relatie met Blackwall is niet gebonden aan een ras.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter