EA kondigt Battlefield Hardline Premium aan

EA kondigt Battlefield Hardline Premium aan

Het premium-lidmaatschap functioneert als een season pass: deze geeft je toegang tot de vier uitbreidingspakketten, welke nieuwe maps, speelmodi, voertuigen en missies bevatten. Spelers met het lidmaatschap krijgen twee weken eerder toegang tot de downloadable content.

De bezitters van de premium-account krijgen ook maskers, aanpasbare wapens, een exclusieve competitieve modus en een Legendary-status. Ook krijgen spelers met Premium toegang tot in-game evenementen, waaronder dubbele xp-perioden. Ook geeft het lidmaatschap recht op voorrang als de servers wachtijden veroorzaken.

Eerder lekte het nieuws over het premium-lidmaatschap al uit. In een GameStop-winkel verscheen de informatie als onderdeel van boxart. Battlefield Hardline verschijnt 19 maart voor pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Premium Video

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter