Dark Souls

Dark Souls

Introductie

Dark Souls is een action role-playing (action RPG of ARPG) game.

Het werd ontwikkeld door From Software en is uitgegeven door  Namco Bandai Games.

Voor Microsoft Windows werd het spel in augustus 2014 uitgegeven. Voor PlayStation 3 en Xbox 360 was dat in oktober 2011.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 3, Microsoft Windows en Xbox 360.

Gameplay

Dark Souls is een third-person actie role -playing game. De kern monteur van het spel is dat het gebruik maakt van de dood om spelers te leren hoe in vijandige omgevingen, het stimuleren van herhaling, leren van fouten uit het verleden , en eerdere ervaring als een middel om het overwinnen van de moeilijkheden om te reageren. Dark Souls vindt plaats in een grote en continue open wereld omgeving, verbonden door een centrale hub gebied. Spelers zijn in staat om te reizen van en naar gebieden en verken de verschillende paden, hoewel bepaalde voorwaarden te hebben om bepaalde gebieden te ontsluiten moet worden voldaan. Verspreid over de spelwereld zijn bazen en wezens van verschillende types die moet worden verslagen. Van bijna alle vijanden gedood , zal de speler een relatieve hoeveelheid ‘zielen’ die fungeren als zowel munt en experience points te ontvangen. Sommige vijanden opleveren zeldzame ingrediënten voor het verbeteren van wapens en armor, bijvoorbeeld, in aanvulling op de zielen.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter