Call of Duty: Ghost

Call of Duty: Ghost

Introductie

Call of Duty: Ghost II is een first-person shooter. En is de tiende game uit de Call of Duty-serie.

Het werd ontwikkeld door Infinity Ward en is uitgegeven Activision.

Het spel is uitgegeven op november 2013 in Europa, Amerika en Japan.

Het spel is beschikbaar voor Playstation 3, PlayStation 4, Microsoft Windows, Xbox 360 en Xbox One.

Verhaal

Het spel begint in het jaar 2017 , met de US Army Captain Elias Walker ( Stephen Lang) vertelt zijn twee zonen , Logan en David ” Hesh ” Walker ( Brandon Routh ) , de legende van hoe de Ghosts , een elite coalitie van alle Amerikaanse Special Operations units , voor het eerst verscheen . Ondertussen, in de ruimte , Federatie soldaten kapen de controlerende ruimtestation van de Orbital Defense Initiative ( ODIN ) , [ 9 ] een orbitale superwapen dat kinetische bombardement gebruikt , en gebruik deze om verschillende steden in het zuidwesten van de Verenigde Staten te vernietigen . De overlevende Amerikaanse astronauten , Baker en Mosley , zichzelf opofferen om zichzelf te vernietigen het ruimtestation en voorkomen dat de andere ODIN satellieten uit de lancering van hun ladingen verder landinwaarts . Elias en de tienerjaren Logan en David ternauwernood ontsnappen aan de vernietiging van San Diego.

Setting en personages

Call of Duty: Ghosts is gevestigd in een alternatieve tijdlijn dat de nucleaire vernietiging van het Midden-Oosten volgt . De olieproducerende landen van Zuid-Amerika te vormen ” de Federatie ” in reactie op de daaropvolgende wereldwijde economische crisis en snel te groeien tot een wereldwijde supermacht, snel binnenvallen en het veroveren van Midden-Amerika , de Caraïben en Mexico.

 

Hoofdrolspelers van het spel zijn de Ghosts , een kracht van de US Special Operations personeel opgeleid om clandestiene missies achter de vijandelijke linies te voeren. De unit wordt geleid door gepensioneerde US Army Captain Elias Walker (Stephen Lang). Hij wordt bijgestaan ​​door zijn zonen Logan en David ” Hesh ” Walker (Brandon Routh), samen met een getrainde Duitse herder genaamd Riley, Kapitein Thomas A. Merrick (Jeffrey Pierce), en Sergeant Keegan P. Russ (Brian Bloom).

 

Belangrijkste antagonist van het spel is Gabriel Rorke (Kevin Gage), de voormalige leider van de Ghosts, die werkt voor de Federatie na de opname en gehersenspoeld door de Federatie met marteling en hallucinogenen.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter