Call of Duty: Black Ops

Call of Duty: Black Ops
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
75.8%
Call of Duty: Black Ops (afkorting: Black Ops, schimpnaam: Blops) is een first-person shooter die deel uitmaakt van de Call of Duty-reeks. Het spel is gemaakt door de Amerikaanse game-ontwikkelaar Treyarch en uitgebracht door Activision op 9 november 2010. Het is het zevende deel in de Call of Duty-serie en het derde deel in de Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Call of Duty: Black Ops (afkorting: Black Ops, schimpnaam: Blops) is een first-person shooter die deel uitmaakt van de Call of Duty-reeks. Het spel is gemaakt door de Amerikaanse game-ontwikkelaar Treyarch en uitgebracht door Activision op 9 november 2010. Het is het zevende deel in de Call of Duty-serie en het derde deel in de serie die is ontwikkeld door Treyarch, na Call of Duty 3 en Call of Duty: World at War.

Het verhaal speelt zich gedeeltelijk tijdens de Koude Oorlog af. Locaties waar de speler zich bevindt zijn Vietnam, Cuba, Zuid-Amerika, Laos en het Oeral-gebergte in Rusland. De groepen waar de speler deel van uitmaakt zijn de “Studies and Observations Group” en de “First Cavalry Division”, beide behorend tot het Amerikaanse Leger. De vijandelijke legers zijn de Vietcong, het Noord-Vietnamese Leger en de Sovjet-Unie.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter