Arc Rise Fantasia

Arc Rise Fantasia
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
72%
Gameplay: Het spel is een turn-based role-playing game . De speler en de vijand zowel bewegen en vechten in dezelfde fase van de strijd, maar de turn volgorde wordt bepaald door de genomen acties. Partijen bestaan ​​uit drie personages die elkaar delen een enkele AP gauge , die uitmondt als verschillende acties worden uitgevoerd . Tijdens Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Gameplay: Het spel is een turn-based role-playing game . De speler en de vijand zowel bewegen en vechten in dezelfde fase van de strijd, maar de turn volgorde wordt bepaald door de genomen acties. Partijen bestaan ​​uit drie personages die elkaar delen een enkele AP gauge , die uitmondt als verschillende acties worden uitgevoerd . Tijdens bepaalde delen van het spel , kan de actieve team worden samengesteld uit vier leden in plaats van drie , hoewel de vierde alleen kan worden gecontroleerd door de AI . Meerdere aanvallen kunnen aan elkaar worden gekoppeld in combo’s , en mag de speler een speciale aanval genaamd Trinity wet uit te voeren wanneer elk van de drie personages maakt gebruik van een bepaalde capaciteit . Er zijn ook roepen beesten in het spel genaamd Rogress .

Verhaal: Arc Rise Fantasia is gevestigd in de wereld van Fulheim . Wezens genaamd ” Feldragons ” veroorzaken een hoop problemen als ze passeren de Meridian Rijk in koppels . Als men wordt gedood , de resulterende explosie vergiftigt de lokale omgeving . Toen het rijk ontvangt woord dat een enorme horde heeft zijn zinnen gezet op de hoofdstad van de Diamant , stuurt onmiddellijk uit een leger om ze te bestrijden , met inbegrip van L’Arc , een koele en verzameld beginnende huurling , en zijn vriend Alf , de geliefde prins en tweede in lijn voor de troon .


  Tags: Wii

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 315

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter