Titan Quest

Titan Quest
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
72%
Titan Quest is een actierollenspel (hack and slash), ontwikkeld door Iron Lore Entertainment. Het spel werd wereldwijd uitgegeven door THQ op 26 juni 2006. Op Steam werd het spel ook uitgebracht samen met de uitbreiding Titan Quest: Immortal Throne op 17 juli 2007. Het spel is verkrijgbaar via Impulse, GamersGate, Gametap, Direct2Drive en OnLive. Een Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Titan Quest is een actierollenspel (hack and slash), ontwikkeld door Iron Lore Entertainment. Het spel werd wereldwijd uitgegeven door THQ op 26 juni 2006. Op Steam werd het spel ook uitgebracht samen met de uitbreiding Titan Quest: Immortal Throne op 17 juli 2007. Het spel is verkrijgbaar via Impulse, GamersGate, Gametap, Direct2Drive en OnLive.

Een Limited Edition werd rond dezelfde periode als het originele spel uitgebracht en bevat een Steekbook tin case. Een Deluxe Edition werd ook uitgebracht met het originele spel en alle patches. Uiteindelijk werd er een Gold Edition uitgebracht in 2007. Het bestond uit twee kopieën van de Titan Quest en de uitbreiding.

Over:

De speler speelt een held en die tegen monsters vecht in het Oude Griekenland, het Oude Egypte en op de Zijderoute in Azië. Het spel werd bedacht door de coproducent Brian Sullivan en gebruikt Ragdoll physics, lichteffecten, een dag-en-nachtcyclus en 3D-graphics. Daarnaast kunnen spelers zelf een wereld en queesten ontwerpen.

De uitbreiding Titan Quest schept de mogelijkheid om met meerdere spelers tegelijk te spelen in een zogenaamde multiplayermodus. Het is mogelijk met maximaal zes spelers tegelijk te spelen via een LAN of het internet.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 191

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter