Sword Art Online: Hollow Fragment

Sword Art Online: Hollow Fragment
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
83.4%
Sword Art Online: Hollow Fragment biedt een MMO-achtige game en spelwereld. Dit RPG biedt een spannende gameplay waarbij combo-aanvallen, snelheid van handelen en kennis van de tegenstander de doorslag in de strijd geven. Naast het hoofdstuk Hollow Fragment biedt deze nieuwe SAO-game Sword Art Online: Infinity Moment, dat oorspronkelijk in Japan is uitgebracht op de Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Sword Art Online: Hollow Fragment biedt een MMO-achtige game en spelwereld. Dit RPG biedt een spannende gameplay waarbij combo-aanvallen, snelheid van handelen en kennis van de tegenstander de doorslag in de strijd geven.

Naast het hoofdstuk Hollow Fragment biedt deze nieuwe SAO-game Sword Art Online: Infinity Moment, dat oorspronkelijk in Japan is uitgebracht op de PlayStation®Portable. Infinity Moment zal profiteren van de kracht van PlayStation®Vita met verbeterde HD graphics!

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 136

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  1 Comment

  • jan

   |
   Geplaatst 23 April 2015
   | Beantwoorden

   dit is een of ander japans spel… het concept is leuk maar het is in het japans! dat begrijpt toch niemand…

  Laat een berichtje achter