Scarlet Blade (16+)

Scarlet Blade (16+)
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
72%
Scarlet Blade is een Massively Multiplayer Online Role -Playing Game ( Engels massively multiplayer online role -playing game. MMORPG in het kort) voor volwassenen, die wordt aangeboden door Aeria Games op de Europese en Amerikaanse markt. Oorspronkelijk Scarlet blade gebaseerd op een Koreaanse MMORPG genaamd Queens blade, die werd ontwikkeld door Liveplex . De taak Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".
Scarlet Blade  is een Massively Multiplayer Online Role -Playing Game ( Engels massively multiplayer online role -playing game. MMORPG in het kort) voor volwassenen, die wordt aangeboden door Aeria Games op de Europese en Amerikaanse markt. Oorspronkelijk Scarlet blade gebaseerd op een Koreaanse MMORPG genaamd Queens blade, die werd ontwikkeld door Liveplex .
De taak van de speler is om te vechten als een commandant met de hulp van de zogenaamde op afstand bestuurbare "Arcana" tegen een buitenaardse invasie . De Arcana zijn ontwikkeld door mensen genetisch gemanipuleerde en technologisch verbeterde super soldaten. In de strijd tegen de aliens, genaamd Narak , de speler heeft om een van de twee facties kiezen.
Door de sterke stroming binnen Scarlet Blade, het spel is beperkt tot die meer dan 18 jaar. In de gesloten beta, de doelgroep verspreid naar 85 procent man en 15 procent vrouwelijke spelers

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter