Angels Online

Angels Online
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
68.4%
Game:Angels Online (alo) is een free-to -play PC en PlayStation 3 2D massively multiplayer online role -playing game ontwikkeld door UserJoy Technology in Taiwan , en gepubliceerd door Q Entertainment . De Windows-versie werd uitgebracht in Taiwan in juni 2006. Een Japanse versie van het spel werd uitgebracht in december 2006. De PlayStation 3-versie werd Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".
Game:Angels Online (alo) is een free-to -play PC en PlayStation 3 2D massively multiplayer online role -playing game ontwikkeld door UserJoy Technology in Taiwan , en gepubliceerd door Q Entertainment .
De Windows-versie werd uitgebracht in Taiwan in juni 2006. Een Japanse versie van het spel werd uitgebracht in december 2006. De PlayStation 3-versie werd uitgebracht , op de Japanse PlayStation Store , op 25 september 2008. Het is gratis te downloaden en maakt gebruik van dezelfde pay-per - post -model als de PC tegenhangers .
Verhaal: Lang, lang geleden, de aartsengel Lucifer werd verliefd op een meisje. Helaas, was ze al verliefd op een andere engel. Lucifer verloor zijn geest en om de twee geliefden voor altijd scheiden, getransmuteerd haar in dauw en hem in sterrenlicht. Wetend dat hij zou eerder gestraft worden of later, verzamelde hij een opstandige leger en geprobeerd om de heerschappij van Jupiter omver te werpen. Echter, hij en zijn volgelingen mislukte, en werden verbannen naar de hel. Sindsdien is hij van plan zijn wraak. Hij is nu het uitbreiden van zijn kwade krachten, en heeft opgericht een demon trainingskamp met als enige doel het vernietigen van de Tuin van Eden. Dus, alle van de Little Angels zijn er speciale opleiding te volgen en zijn afgedaald naar de aarde, zodat de strijd kan beginnen in Eden. Het land van Eden omvat vier rijken die zijn huis naar de Aurora, Staal, Shadow en Beast facties. Elk heeft zijn eigen zetel van de macht. Aurora Stad staat tussen de zeekust en een vruchtbare vlakte. Door zijn ligging, het is geteisterd door piraten, zodat de koning heeft besloten om dappere ridders inzetten om hen te verdrijven. Ijzer kasteel boven een dorre woestijn. Middelen gewonnen uit mijnen in de nabijgelegen bergen brandstof zijn economie en zijn eeuwenlange oorlog tegen een gehate rivaal. De inwoners van Dark City zijn zeer vakkundig graafmachines, hun expertise aangescherpt over generaties van het uitgraven van grote grotten. Op dit moment, ze zijn bezorgd over een mysterieus gat. De oorsprong onbekend, evenals de diepte waarop zich uitstrekt. De bewoners van Breeze Jungle houden van hun huis en willen beschermen tegen geteisterd door machtige reuzen

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 513

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter