Zelda: The Wand of Gamelon

Zelda: The Wand of Gamelon
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
45.4%
Zelda: The Wand of GamelonT is een Zelda-spel voor de Philips CD-I. Het spel is uitgebracht in 1993, en was een van de drie Zelda-spellen die op de Philips cd-i verschenen zijn, door een exclusieve deal van Nintendo en Philips Software. In tegenstelling tot eerdere Zelda-spellen, is het een 2D-sidescrolling-game, met hier en daar RPG-elementen, net Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Zelda: The Wand of GamelonT is een Zelda-spel voor de Philips CD-I. Het spel is uitgebracht in 1993, en was een van de drie Zelda-spellen die op de Philips cd-i verschenen zijn, door een exclusieve deal van Nintendo en Philips Software. In tegenstelling tot eerdere Zelda-spellen, is het een 2D-sidescrolling-game, met hier en daar RPG-elementen, net als The Legend of Zelda II: The Adventure of Link. Bijzonder is ook, dat (als enige in de serie) de speler niet Link bestuurt, maar prinses Zelda. Het doel van het spel is om haar vader en Link terug te vinden, die ergens gevangen worden gehouden door Ganon op het eiland Gamelon.

Het spel is hevig bekritiseerd om zijn slechte graphics, houterige besturing en onlogische gameplay. Het spel heeft, buiten de naam en een aantal karakters om, ook weinig tot niets te maken met de originele Zelda-formule. Op verschillende sites wordt het spel genoemd als een van de slechtste games aller tijden.

  Tags: CD-i

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 113

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter