Fable Legends wordt free-to-play

Fable Legends wordt free-to-play

Het winstmodel lijkt op dat van Riot’s League of Legends: Lionhead Studios wil de gratis speelbare heroes laten rouleren, maar maakt het mogelijk om de heroes blijvend te ontgrendelen met echt geld of met in-game geld. Fable Legends krijgt bij de lancering vier verschillende heroes waarmee spelers gratis kunnen spelen. Elke twee weken verschijnen er nieuwe heroes en zijn de oude tijdelijk niet meer speelbaar. De opgebouwde voortgang blijft beschikbaar als de Hero weer gespeeld kan worden.

Fable Legends verschijnt in 2015 voor pc’s met Windows 10 en Xbox One. Eerder kondigde Microsoft al aan dat de nieuwe Fable een cross-platform multiplayer-functie krijgt: Xbox One- en pc-spelers kunnen het tegen elkaar opnemen.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter