Driveclub

Driveclub

Introductie

Driveclub is een racespel.

Het werd ontwikkeld door Evolution Studios en is uitgegeven door Sony Computer Entertainment.

In de Verenigde Staten werd het spel uitgegeven op 15 november 2013. In Europa was dat op 29 november 2013 en in Japan op 22 februari 2014.

Het spel is alleen beschikbaar voor de Playstation 4.

Gameplay

Driveclub richt zich op road racing. Spelers zijn in staat om clubs te maken van maximaal zes spelers en complete uitdagingen samen aan bekendheid (een elementaire vorm van valuta in het spel) te verdienen. Actie elk teamlid draagt ​​bij aan het succes van de club. Tracks en omgevingen van het spel zijn geïnspireerd op echte plaatsen in diverse regio’s over de hele wereld. Driveclub heeft een dynamische weersomstandigheden zoals regen en sneeuw, en een dag-nacht cyclus. Elke druppel regen heeft realistisch gedrag.

 

Er zijn drie belangrijke spelmodi in Driveclub; tour, enkele gebeurtenis en multiplayer. In tour, kan single-player gebeurtenissen ingesteld op verschillende locaties worden afgespeeld met behulp van de toegewezen auto’s. Een reeks doelstellingen zijn aanwezig en tijdens de evenementen kunnen worden aangepakt. In de enkele gebeurtenis game mode, spelers kiezen welke gebeurtenis zij graag zou willen spelen (drift, ras of tijdrit) en hebben de vrijheid om de locatie, het weer en andere opties te selecteren. De multiplayer game mode draait om concurrentie en samenwerking met het echte leven spelers. Spelers kunnen problemen met sociale leaderboards te voltooien, creëren clubs en speel online races. In Driveclub zijn er 50 auto’s om mee te gebruiken met een aantal auto’s die kunnen worden gedownload van de PlayStation Store gratis. De categorieën omvatten hot hatch, sport, prestaties, super en hyper. Elke auto kan worden aangepast met schilderwerkzaamheden, verf, stickers, enz.

 

Begin september 2014 Evolution Studios kondigde een downloadbare content (DLC) Season Pass. De pas zal 11 nieuwe cursussen, 23 nieuwe evenementen, en een nieuwe auto elke maand introduceren tot juni 2015. De DLC zal worden zowel betaalde en gratis.

 

In januari 2015, Evolution Studios heeft een nieuwe patch die een aantal nieuwe functies gebracht om het spel met de meeste zoals met name de invoering van Japan. Een totaal van 5 tracks werden toegevoegd, waaronder Lake Shoji en Nakasendo.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter