The Crew

The Crew
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
78.6%
The Crew is een racespel in ontwikkeling bij Ivory Tower en Ubisoft Reflections. Het spel wordt uitgegeven door Ubisoft en kwam in Europa op 2 december 2014 uit voor PlayStation 4, Windows, Xbox 360 en Xbox One. Asobo Studio zal de port naar Xbox 360 verzorgen. The Crew is een open wereld waar de speler Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

The Crew is een racespel in ontwikkeling bij Ivory Tower en Ubisoft Reflections. Het spel wordt uitgegeven door Ubisoft en kwam in Europa op 2 december 2014 uit voor PlayStation 4, Windows, Xbox 360 en Xbox One. Asobo Studio zal de port naar Xbox 360 verzorgen.

The Crew is een open wereld waar de speler rond de Verenigde Staten kan racen. In het spel dient de speler een naam voor zichzelf te krijgen om het uiteindelijk tegen een bende illegale street racers in de omgeving van Detroit op te nemen.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter