The Binding of isaac

The Binding of isaac
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
71%
The Binding of Isaac is een 2011 onafhankelijke video game ontworpen door Edmund McMillen en Florian Himsl. Het werd uitgebracht op Steam op 28 september, 2011. Spelers besturen een huilend naakt kind genaamd Isaac of een van de zes andere vrij te spelen personages. Nadat zijn moeder ontvangt een boodschap van God eist het leven Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

The Binding of Isaac is een 2011 onafhankelijke video game ontworpen door Edmund McMillen en Florian Himsl. Het werd uitgebracht op Steam op 28 september, 2011. Spelers besturen een huilend naakt kind genaamd Isaac of een van de zes andere vrij te spelen personages. Nadat zijn moeder ontvangt een boodschap van God eist het leven van haar zoon als bewijs van haar geloof , Isaac vlucht naar het-monster gevulde kelder van hun huis.
Op 1 november 2011 werd het naar de toegevoegde Humble Indie Bundle als onderdeel van de Humble Voxatron Debut.  Het spel en downloadbare content werd later opgenomen in de Humble Indie Bundle 7.  Daarnaast is het spel en downloadbare content . werd op de Humble Roguelike Weekly Bundle beschikbaar gesteld in januari 2014 Developer Nicalis gewerkt met McMillen om een remake van het spel te voltooien The Binding of Isaac: Rebirth , die werd uitgebracht op 4 november 2014 het brengen van extra functies die de ontwikkelaar niet kon uitvoeren in originele flash versie.
Titel en plot van de game werden geïnspireerd door de Bijbelse verhaal bekend als de binding van Izaak . Volgens McMillen, het spel raakt op donkere, volwassen thema’s waaronder kindermishandeling, genderidentiteit , kindermoord, verwaarlozing, zelfmoord, abortus, en hoe religie zou een negatieve invloed hebben op een kind; Alle concepten die videogames algemeen voorkomen.

    Gerelateerde berichten

    Saw

    Geplaatst door 73 | Xbox 360

    Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

    Laat een berichtje achter