Activision heeft tijdens gamebeurs E3 een nieuwe Guitar Hero-game onthuld.

Activision heeft tijdens gamebeurs E3 een nieuwe Guitar Hero-game onthuld.

De nieuwe game zou een meer realistische stijl krijgen, in tegenstelling tot de eerdere cartoon-achtige games uit de reeks. Het spel zou voor het eind van 2015 uitkomen, in elk geval op de PlayStation 4 en Xbox One. Er komen nieuwe gitaar-controllers voor de game uit, aldus de bronnen. Activision zegt dat het Guitar Hero “alleen nieuw leven inblaast als er genoeg innovaties zijn om de franchise naar de nieuwe generatie van gaming te brengen”.

Het is niet bekend welke studio aan de nieuwe Guitar Hero zou werken. De ontwikkelaars die de Guitar Hero-games maakten na de overname door Activision, Neversoft en RedOctane, zijn allebei gesloten. Harmonix, de oorspronkelijke ontwikkelaar, werkt momenteel aan een reboot van ritmegame Amplitude.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter