Tekken 7

Tekken 7

Introductie
Mortal Combat X is een vechtspel. Het is de negende deel uit de Tekken-reeks.
Het werd ontwikkeld door Bandai Namco Games is uitgegeven door Bandai Namco Games.

Gameplay
Tekken 7 richt zich op de 1-op-1 gevechten als voorgaande genummerde termijnen, geen team-based als in de Tekken Tag Tournament-serie. Twee nieuwe monteurs worden geïntroduceerd in het spel. De eerste, Rage kunst, kan de speler verschillende unblockable bewegingen die ongeveer 40-80% schade (afhankelijk van het karakter) te gaan zodra hun gezondheid bar is van cruciaal belang, in ruil voor het inactiveren van de normale aanval macht verhoging uit te voeren. De tweede, de Macht Crush, laat de speler om hun aanvallen voort te zetten, zelfs terwijl ze geraakt door de vijand, hoewel ze nog steeds de toegebrachte schade door de aanvallen van de vijand zou ontvangen. De monteur werkt ook alleen voor absorberen van hoge of midden aanvallen. Het gebonden, dat een teken gelegenheid om extra klappen verhogen struikelt, wordt vervangen door een soortgelijk systeem dat de vijand rotatie maakt opzij wanneer ze lucht geraakt, waardoor de speler om extra klappen toe te brengen nadat ze de grond bereiken. Unlike gebonden, maar dit systeem kan niet worden gebruikt om muur combo doen. Een nieuwe camera systeem, momenteel testen, klapt de gevechten vliegtuig aan de ene kant, waardoor beide spelers die spelen op arcades met aangesloten machines om gevechten beginnen aan dezelfde kant. Beweging enkele wijzigingen ondergaan en is nu gelijk aan de beweging mechanica in Tekken Revolution, met name bij personen lopen achteruit.

De arcade-versie is voorzien van de traditionele podium gebaseerd playthrough, waarin de speler vordert gewonnen door vijf verschillende tegenstanders één voor één, eindigend met een vaste voorlaatste en laatste fase. Wedstrijden kan worden onderbroken als een andere speler aan het spel. Online modus is beschikbaar voor zowel lokale als internationale spelen. Personages aan te passen wordt ook gekenmerkt, een steunpilaar sinds de introductie in Tekken 5 te zijn geweest, en het is de enige manier om de schijn personages aan te passen als het spel heeft slechts één base kostuum per karakter, net als bij Tekken Tag Tournament 2. Voor de eerst in de arcade-serie, het spel is voorzien van een praktijk-modus, waarmee spelers om bewegingen tegen een tegenstander op te leiden voor een beperkte hoeveelheid tijd, evenals een optie om in-game beloningen, vooral maatwerk items te verzamelen, door middel van “Treasure Box “door het winnen van genoeg wedstrijden.

Verhaal
Het spel van de producent Katsuhiro Harada zei dat het spel het verhaal veel donkerder dan ooit zal zijn, dichter in toon te Tekken 4 en zal dienen als de sluiting van het Mishima -clan saga. Het zal antwoorden met betrekking tot de vete tussen Heihachi Mishima , zijn zoon , Kazuya en zijn kleinzoon , Jin Kazama , met inbegrip van de oorsprong van de Devil Gene , onder andere Tekken mysteries. Een trailer uitgebracht in juli 2014 introduceerde het achtergrondverhaal over Heihachi ’s vrouw , Kazumi , die was gedood door hem jaren voorafgaand aan de gebeurtenissen van de eerdere games.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter