Rampart

Rampart
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
62.6%
Een soort van toren verdediging voor het genre echt bestaan ​​, Rampart mengt Tetris -achtige puzzel gebouw met strategie. De puzzel element komt in de vorm van verschillende gevormde blokken , die je hebt een beperkte hoeveelheid tijd om elkaar passen om een ​​solide perimeter rond je kasteel te creëren . Dan is het uit Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Een soort van toren verdediging voor het genre echt bestaan ​​, Rampart mengt Tetris -achtige puzzel gebouw met strategie. De puzzel element komt in de vorm van verschillende gevormde blokken , die je hebt een beperkte hoeveelheid tijd om elkaar passen om een ​​solide perimeter rond je kasteel te creëren . Dan is het uit te vechten , waar u blast onlangs versterkt defensieve van je tegenstander die weliswaar zoveel mogelijk schade . Dan is het terug naar defensie – hopelijk uitbreiden van het bereik van uw perimeter in plaats van alleen de wederopbouw van onderdelen die u net verloren . Zoals alle goede puzzel games, Rampart is gemakkelijk te leren , maar het succes kost veel meer nuance .

  Tags: Arcade Kast

  Gerelateerde berichten

  Saw

  Geplaatst door 99 | Xbox 360

  Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

  Laat een berichtje achter