Puzzle Quest: Challenge of the Warlords

Puzzle Quest: Challenge of the Warlords
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
72%
Ok, dus neem een basis RPG template waar u op reis langs de wereldkaart punt voor punt , onderbroken door monsters in tussen periodes van narratieve . Dit is wat Puzzle Quest doet . Maar in plaats van de normale gevechten , schermutselingen plaatsvinden op een Bejeweled -achtige raster dat u heeft swappen aangrenzende stenen Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".
Ok, dus neem een basis RPG template waar u op reis langs de wereldkaart punt voor punt , onderbroken door monsters in tussen periodes van narratieve . Dit is wat Puzzle Quest doet . Maar in plaats van de normale gevechten , schermutselingen plaatsvinden op een Bejeweled -achtige raster dat u heeft swappen aangrenzende stenen en drie passen , te activeren speciale moves of aanvallen of maak kettingen voor XP en scoren bonussen . Wie zou hebben gedacht dat je kon RPG's en puzzelspellen combineren ?

    Gerelateerde berichten

    Saw

    Geplaatst door 105 | Xbox 360

    Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

    Laat een berichtje achter