Gears of War

Gears of War
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
70%
Gears of War is een third-person shooter, gemaakt door Epic Games en in november 2006 uitgegeven door Microsoft Game Studios. Het spel gaat over Marcus Fenix die samen met zijn teammaten probeert de Locust, wezens die uit de grond van de planeet Sera komen, te vernietigen. Het spel heeft in 2006 de GameSpot’s Game of Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Gears of War is een third-person shooter, gemaakt door Epic Games en in november 2006 uitgegeven door Microsoft Game Studios. Het spel gaat over Marcus Fenix die samen met zijn teammaten probeert de Locust, wezens die uit de grond van de planeet Sera komen, te vernietigen.

Het spel heeft in 2006 de GameSpot’s Game of the Year prijs gewonnen.

Het verhaal heeft een futuristische setting. Ergens ver in de toekomst, krijgen de mensen van de planeet Sera het aan de stok met mensachtige wezens, The Locust. Deze wezens kunnen overal uit de grond opkomen uit zogenaamde “emergence holes”, op Emergence Day (Een soort D-day voor de locust). Ze komen onder elke grote stad uit de grond vandaan, een verrassingsaanval. Hierop volgend vluchten de mensen naar het “Jacinto Plateau”, een plateau van 100 km dik graniet waar de Locust niet onder kunnen komen, maar de Locust breken door de verdediging en het plateau wordt overlopen. Het spel begint 14 jaar na de verrassingsaanval. De oorlog heeft zoveel levens gekost dat zelfs zieken en ex-gevangenen moeten vechten. Zo ook de hoofdrolspeler in het spel, Marcus Fenix, een soldaat die tot de oorlog in de gevangenis zat.

In het begin van de game word je bevrijd door je maat Dominic, omdat je mee moet vechten in de oorlog tegen de Locust. Je wordt toegevoegd aan Delta squad. Het is je taak om de “Resonator” (ook wel “sonic device” genoemd) te bemachtigen en hem te gebruiken om het ondergrondse netwerk van de locust in kaart te brengen. Waarna de “light mass bomb” het werk af kan maken.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter