Dead or Alive 5 Last Round

Dead or Alive 5 Last Round

Introductie
Dead or Alive 5 Last Round is een vechtspel.

Het werd ontwikkeld door Team Ninja en is uitgegeven door Koei Tecmo.

Voor de Playstation 3 (JP en EU), Playstation 4, Xbox 360 en Xbox One werd het spel in Japan uitgegeven op 19 februari 2015. In Noord-Amerika was dat op 17 februari 2015 en in Europa op 20 februari 2014.

Voor Microsoft Windows en Steam werd het spel op 30 maart 2015 uitgegeven. Op 24 februari 2015 kwam het spel voor de Playstation 3 uit in Noord-Amerika.

Het spel is beschikbaar voor de Playstation 3, Playstation 4, Microsoft Windows, Steam, Xbox 360 en Xbox One.

Gameplay
Dead or Alive 5 Last Round is voorzien van alle content die Dead or Alive 5 Ultimate bevatte. Er zijn nieuwe kostuums, aanpasbare kapsels, twee nieuwe personages en twee nieuwe fasen toegevoegd. De PlayStation 4 en Xbox One zullen beschikken over verbeterde graphics, daarnaast draait het op een resolutie van 1080p en 60 frames per seconde. Ook maakt het spel gebruik van het nieuwe Soft Engine.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter