The Adventures of Lolo

The Adventures of Lolo
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
74.2%
Voordat HAL Labs werd bekend door Kirby , creëerden ze Lolo , een snoezige blauwe critter belast met het redden van zijn prinses vriendin uit de klauwen van het kwaad . Met de prinses verwonderlijk gehouden op de top van het kasteel , moet Lolo de vesting één niveau tegelijk klimmen ; verzamelen hart stukken Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".
Voordat HAL Labs werd bekend door Kirby , creëerden ze Lolo , een snoezige blauwe critter belast met het redden van zijn prinses vriendin uit de klauwen van het kwaad . Met de prinses verwonderlijk gehouden op de top van het kasteel , moet Lolo de vesting één niveau tegelijk klimmen ; verzamelen hart stukken om de deur naar het volgende level mag klinken eenvoudig te openen , maar zodra je factor in verschillende soorten vijanden , verplaatsbare voorwerpen uit de omgeving en één hit doodt , dingen een stuk lastiger . Net kijk uit voor die muziek ...
  Tags: Nes

  Gerelateerde berichten

  Saw

  Geplaatst door 84 | Xbox 360

  Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

  Laat een berichtje achter