Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
63.8%
In Metal Gear Solid 4 moet de speler, Solid Snake de spelwereld navigeren om vooruitgang door te sluipen samen met traditionele gevechten. Het spel heeft veel filmpjes die gebeurtenissen van de vorige Metal Gear Solid spellen uitleggen en hoe die ze te maken hebben met MGS 4. Snake heeft ook een robot waarmee hij kan Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

In Metal Gear Solid 4 moet de speler, Solid Snake de spelwereld navigeren om vooruitgang door te sluipen samen met traditionele gevechten. Het spel heeft veel filmpjes die gebeurtenissen van de vorige Metal Gear Solid spellen uitleggen en hoe die ze te maken hebben met MGS 4. Snake heeft ook een robot waarmee hij kan communiceren met andere karakters. Het kan ook vijanden verlammen door middel van een zwakke elektrische schok, en kan op verkenning gaan.

Snake heeft een meter dat de uithoudingsvermogenmeter van Metal Gear Solid 3: Snake Eater vervangt. De meter geeft Snake zijn stress aan, en verandert naarmate Snake zijn huidige gevecht en klimaat condities veranderen. Dit kan Snake zijn nauwkeurigheid met zijn wapens verhogen en verlaagt de schade die hij van vijanden neemt. Dit effect zal uiteindelijk verdwijnen en kan Snake tijdelijk in elkaar laten zakken. Door een sigaret te roken wordt hij kalmer.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter