L.A. Noire

L.A. Noire
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
64.6%
De speler speelt de rol van Cole Phelps, een ex-militair die na het winnen van een onderscheiding voor zijn daden in de oorlog, zich aangemeld heeft bij de LAPD (Los Angeles Police Departement). Na het oplossen van een moord op een eigenaar van een schoenenwinkel, krijgt Cole promotie. Hij promoveert van wijkagent naar een detective Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

De speler speelt de rol van Cole Phelps, een ex-militair die na het winnen van een onderscheiding voor zijn daden in de oorlog, zich aangemeld heeft bij de LAPD (Los Angeles Police Departement). Na het oplossen van een moord op een eigenaar van een schoenenwinkel, krijgt Cole promotie. Hij promoveert van wijkagent naar een detective bij de afdeling Traffic, waar hij een nieuwe partner krijgt, Stefan Bekowski.

Na succesvol enkele moorden te hebben opgelost bij de afdeling, promoveert Cole opnieuw. Ditmaal naar afdeling Homicide, waar zijn partner Rusty Galloway is. Bij deze afdeling lost hij brute moorden op. De moorden lijken een verband te hebben met de beruchte Black Dahlia-moord, maar het blijken zogenaamde Copycats te zijn. Copycats zijn moordenaars die op het plaats delict verwijzingen geven naar eerdere moorden, om de schuld op moordenaars te schuiven die de eerdere moorden hebben gepleegd. Na deze moorden succesvol te hebben opgelost, promoveert Cole opnieuw. Nu naar afdeling Vice, waar hij zaken over prostitutie, drugs, losbandigheid, wellust en obsceniteit oplost. Zijn partner is ditmaal Roy Earl.

Na deze fase van het spel wordt Cole Phelps gedemoveerd naar de Arson Desk. De oorzaak hiervan is de onthulling van zijn affaire met Elsa Lichtmann. Deze afdeling houdt zich bezig met het zoeken naar criminelen, die opzettelijk gebouwen in brand zetten. Als Cole de brandstichtingen aan het onderzoeken is, wordt duidelijk dat er meer achter schuilt dan een pyromaan. Wanneer de speler bezig is met de laatste zaak, overlijdt Cole in een riool. Hij wordt weggespoeld door het water. Hierna is het spel afgelopen.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 555

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter