Evolve

Evolve
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
74.4%
Evolve is een asymmetrische first-person shooter video game ontwikkeld door Turtle Rock Studios, uitgegeven door 2K Games en gedistribueerd door Take-Two Interactive. Het spel werd uitgebracht voor Microsoft Windows, PlayStation 4 en Xbox One op 10 februari 2015. Evolve is ingesteld op Shear, een verre planeet ligt in het “Verre Arm” van de ruimte, die Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Evolve is een asymmetrische first-person shooter video game ontwikkeld door Turtle Rock Studios, uitgegeven door 2K Games en gedistribueerd door Take-Two Interactive. Het spel werd uitgebracht voor Microsoft Windows, PlayStation 4 en Xbox One op 10 februari 2015.

Evolve is ingesteld op Shear, een verre planeet ligt in het “Verre Arm” van de ruimte, die de mensheid heeft afgelegd om in de verre toekomst. De gevestigde kolonies, beschouwd als de meest waardevolle in deze regio van de ruimte, worden al snel aangevallen door kwaadaardige buitenaardse monsters. Zoals de Monsters vernietigen van de kolonies op Shear, een voormalige planeet temmer genaamd William Cabot wordt gebracht uit zijn pensioen te gaan met de bedreiging, teneinde de resterende kolonisten evacueren van Shear. In reactie, Cabot assembleert een team van Hunters-bestaande uit oorlogsveteranen, psychopaten, professionals en Expendables-om de monsters te elimineren, het instellen van de belangrijkste conflict van Evolve.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter