Torchlight 2

Torchlight 2
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
67.6%
Je kuntn Torchlight 2 zien als ” gewoon een Diablo kloon , ” maar dat ontbreekt het punt van Runic ’s actie-RPG . In plaats van gothic horror , Torchlight ’s wereld is helder en kleurrijk , zijn gevoel voor humor nog veel meer up-front . Dat maakt het spel aanspreekbaar , ook al is het Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Je kuntn Torchlight 2 zien als ” gewoon een Diablo kloon , ” maar dat ontbreekt het punt van Runic ’s actie-RPG . In plaats van gothic horror , Torchlight ’s wereld is helder en kleurrijk , zijn gevoel voor humor nog veel meer up-front . Dat maakt het spel aanspreekbaar , ook al is het nog steeds enorm , en als je de belangrijkste wedstrijd af te maken, mods toe te voegen aan de pret. Runic ’s wereld is een genot om te verkennen , en een enorme verbetering ten opzichte van de meer fundamentele kerkers van de eerste Torchlight . We houden van de hectische energie van een zes – speler sessie , de constante zoektocht naar nieuwe en betere ( en grappiger ) spullen , en we houden van dat het spel is een fractie van de prijs van soortgelijke actie RPG’s . Maar meestal , we houden van de hond en kat metgezellen : elke actie RPG heeft een huisdier dat vecht voor jou en verkoopt uw junk buit. Beste vriend van de mens inderdaad .

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 136

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter